"ČAST NAM JE DA BUDEMO DOMAĆINI JEDNOG OD NAJVEĆIH PRVENSTAVA!" Vučić se sastao sa Antoniom Hozeom Silvom! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 30.05.2024 | 12:25


U susret prvenstvu, važan sastanak!

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav
"ČAST NAM JE DA BUDEMO DOMAĆINI JEDNOG OD NAJVEĆIH PRVENSTAVA!" Vučić se sastao sa Antoniom Hozeom Silvom! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova Antoniom Hozeom Silvom.

- Sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova Antoniom Hozeom Silvom sam razgovarao o predstojećem Evropskom prvenstvu u vodenim sportovima @belgrade.aquatics2024, koje će biti organizovano u Beogradu od 26. juna do 6. jula. Čast nam je da budemo domaćini jednog od najvećih prvenstava koje je ujedno i poslednje takmičenje pred Olimpijske igre u kojem sportisti mogu da izbore olimpijske norme.

Istakao sam značaj ovog prestižnog takmičenja ne samo za promociju sporta i Srbije, već i za dalju popularizaciju vodenih sportova i unapređenje sportskih infrastruktura. Prisetili smo se 1973. godine kada je Beograd bio domaćin prvog Svetskog prvenstva u vodenim sportovima na Tašmajdanu i saglasili se da će ovo prvenstvo doprineti jačanju sportskog duha i saradnje među evropskim nacijama
- napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je šefa spoljnopolitičkog odbora Bundestaga Mihaela Rota.

Veoma otvoren i težak razgovor sa Mihaelom Rotom - kratko se oglasio predsednik Vučić.

BONUS VIDEO