"DO KOJE MERE IDE NJIHOVO LUDILO I SRAMOTA..." Malović reagovao povodom monstruoznih pretnji smrću predsedniku Srbije!


IZVOR: Republika/ T. J. - 30.05.2024 | 13:30


Pored Maloviće, povodom napada se oglasila i Ana Brnabić.

Foto: Privatna arhiva
"DO KOJE MERE IDE NJIHOVO LUDILO I SRAMOTA..." Malović reagovao povodom monstruoznih pretnji smrću predsedniku Srbije!

Član predsedništva SNS Branislav Malović, reagovao je povodom napada i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Novoj S.

Šolakovi mediji su očigledno dobili nalog da ponovo dovedu do usijanja atmosferu linča na kojoj rade godinama pa je tako danas potpuno slobodno na njihovoj televiziji jedan „slobodni“ novinar pričajući o nasilnoj smeni vlasti, izjavio da će Vučić završiti streljan kao Čaušesku, a drugi novinar ga nije ni prekinuo ni zaustavio.

Svakom normalnom čoveku je ovo najblaže rečeno strašno, pa gde su sada opozicija i ostali da se oglase, ograde i zatraže kazne i ostavke onih koji prave ovakvu atmosferu u medijima? U kojoj još to tačno autokratiji se svaki dan bez izuzetka bar jednom pomene nasilna smena i pozove na ubistvo predsednika ili uvredi neki član njegove porodice?

To je kratak opis do koje mere ide njihovo ludilo i njihova sramota. To je još jedan pokazatelj svakom građaninu kako možemo da prođemo ukoliko im ne budemo po volji i ukoliko drugog juna apsolutno svi ne izađemo da glasamo, i sprečimo da se ovakvi bilo gde i bilo šta pitaju!

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - rekao je Malović.

Na napade je reagovala i Ana Brnabić

Ma da, strašna Vučićeva diktatura - može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite ("novinare", "analitičare", "eksperte", "komentatore", "agitatore", "umetnike" i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije @avucic , a "profesionalni" novinari, na Šolakovim "profesionalnim" medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika. "Novinar": Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi "novinar": Hvala vam. Imamo još minut vremena - šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića? Alal vam profesionalni i objektivni mediji. A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu "elitu" i one manje važne po, kako oni kažu, "selendrama", da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede! - napisala je Ana Brnabić na društvenoj mreži Iks.

BONUS VIDEO