KAŽU DA ĆE ME STRELJATI KAO ČAUŠESKOG: Predsednik Srbije o pretnjama


IZVOR: Republika - 30.05.2024 | 21:24


Stravične pretnje upućene predsedniku Srbije.

Foto: TV Pink/printscreen
KAŽU DA ĆE ME STRELJATI KAO ČAUŠESKOG: Predsednik Srbije o pretnjama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV "Pink" nakon završnog predizbornog skupa u Nišu.

- Kad mi kažu od 55 dana je bio na televiziji 55 puta, zamislite a ja sam radio svih 55 dana. Za nas je strašno važno da pokažemo ozbiljnost i kažemo šta ćemo da radimo. Sve druge kad pitate, danas sam video novu poruku "streljaćemo ga kao Čaušeskua". Samo razmislite šta bi oni radili da je to neko za njih rekao. Nije to problem, ali ne možete da streljate sve bolnice, kilometre pruge, naučnotehnološke centre, fabrike... U tome je razlika, pogledajte sve ove ljude, ni od koga nećete čuti nijednu ružnu reč o našim političkim protivnicima - rekao je predsednik Srbije Vučić.

Sa predsednikom Srbije gostuju za stolom broj jedan predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, teakvondo šampionka Tijana Bogdanović i kandidatkinja za odbornika Ana Marinković.

"Slušali smo građane"

- U mnogim gradova smo promenili čitave liste jer smo slušali građane i doneli smo promene, što mislim da je važno. Kada ste u sportu, u politici, sebi postavljaš visoko lestvicu, želiš najveći cilj. Nema tu pritiska, nisam spavao... Ideš da pobeđuješ. Moj životni moto je da Srbija ide napred, ne zbog pobede, nego da bismo ostvarili sve ciljeve koje smo zacrtali. I nema kuknjave: "Bio sam tamo, ovamo, pa sam stigao iz Niša" - rekao je Vučić.

Za stolom broj dva su premijer Srbije Miloš Vučević, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, docent doktor Marija Zdravković, profesor doktor Vesna Turkulov i Dragoslav Pavlović.

Za stolom broj tri su ministar finansija Siniša Mali, doktor Marija Kisić, glumci Iva Štrljić i Lazar Ristovski, operska pevačica Ljubica Vraneš.

BONUS VIDEO: