CEO DAN JURE KAO MAHNITI SPISKOVE NAŠIH GLASAČA! Ana Brnabić objasnila šta su tobožnji paralelni birački spiskovi


IZVOR: Republika/J.B. - 02.06.2024 | 19:40


Šolakovi mediji osmislili ovu frazu kako bi podigli tenzije u društvu

Foto: printscreen/Tanjug
CEO DAN JURE KAO MAHNITI SPISKOVE NAŠIH GLASAČA! Ana Brnabić objasnila šta su tobožnji paralelni birački spiskovi

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić oglasila se na Iksu povodom "paralelnih biračkih spiskova".

- Pitanje od milion dolara: šta su PARALELNI BIRAČKI SPISKOVI?? Osim što su Šolakovi mediji osmislili ovu frazu kako bi podigli tenzije u društvu, a opozicija kako bi opravdala svoju lenjost i bezidejnost, šta je to "paralelni birački spisak" i čemu bi uopšte služio?!? Mi u SNS Beograd imamo spisak naših članova, članova naših koalicionih partnera, naših sigurnih glasova, sigurnih glasova naših koalicionih partnera, članova porodice i prijatelja naših članova i simpatizera, kao i koalicionih partnera - te spiskove imaju ljudi u našim pozivnim centrima. Oni pozivaju ljude da ih zamole da glasaju i proveravaju da li su glasali. To su ti spiskovi. Ceo dan opozicija kao mahnita juri spiskove NAŠIH glasača?!? Šta vam je? - pitala je ona.

 

 

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se i na društvenoj mreži "Iks" povodom navoda predstavnika dela opozicije o navodnom napadu na Radomira Lazovića.

Prvo smo čuli da je 'prebijen' Radomir Lazović na Dorćolu, onda su priču promenili i rekli da je 'napadnut', a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije ni prebijen, ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i prave incident. Pre toga su sebi dali za pravo da ga 'isleđuju' u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju? - pita Ana Brnabić i dodaje:

- Ljudi, kada ćete shvatiti - izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje. Đorđe Pavićević je 5 sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici. Pet sati na dan izbora sedite u kol centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da 5 sati pozivate vaše ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima! Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS, ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje - to bi bila već ozbiljna politička utakmica.