"MOJ SIN DANILO I MOJA BRAĆA, ŽIVELA SRBIJA!" Predsednik Vučić podelio sa pratiocima snimak sa slavlja nakon izbora! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 04.06.2024 | 11:10


Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova.

Foto: printskrin/instagram/buducnostsrbijeav
"MOJ SIN DANILO I MOJA BRAĆA, ŽIVELA SRBIJA!" Predsednik Vučić podelio sa pratiocima snimak sa slavlja nakon izbora! (VIDEO)

Na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića pojavio se snimak veselja. Ovaj snimak je objavljen nakon lokalnih izbora održanih u nedelju u 89 gradova i opština širom Srbije. Prema prvim procenama CESIDA i IPSOSA, lista oko Srpske napredne stranke (SNS) ostvarila je najviše glasova u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, što je dovelo do ubedljive pobede ove političke opcije.

- Moj sin Danilo i moja braća. Živela Srbija - piše ispod snimka veselja koji je predsednik Aleksandar Vučić okačio na svom Instagram nalogu.

 

 

Srpska napredna stranka je apsolutni pobednik izbora u Beogradu! Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova.
Drugoplasirana je lista Save Manojlovića "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" sa 15,3, a slede "Biram Beograd" sa 13 i "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" sa 8,8 odsto. Ostali nisu prošli cenzus, tačnije ostali su ispod jedan odsto.

- Naša lista, osim u Bačkoj Topoli, Senti, Kanjiži i Tutinu, odnela je pobedu u svim gradovima i opštinama. Sigurna pobeda svuda od Subotice do Niša, čista i ubedljiva. Čestitam svim građanima, a najoštrije osuđujem one koji su građane sprečavali da glasaju. Očekujem odgovornost onih koji su fizički napadali neistomišljenike i biračke odbore, upadali u kol-centre, kao što bih tražio i za nas da smo tako nešto radili. Opozicija se bavila progonom, umesto svojim glasačima, zato su ih građani sankcionisali na izborima jer građani najbolje vide - rekao je rekao je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

BONUS VIDEO