OGLASIO SE MARKO BASTAĆ: Bivši predsednik Starog grada progovorio o formiranju vlasti!


IZVOR: Republika - 04.06.2024 | 16:09


Sudbina Starog grada zavisi od Marka Bastaća!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
OGLASIO SE MARKO BASTAĆ: Bivši predsednik Starog grada progovorio o formiranju vlasti!

Marko Bastać, nekadašnji predsednik Opštine Stari grad, oglasio se nakon pisanja da je on tas na vagi koji će odlučiti da li će vlast u Starom gradu pripasti vlasti ili opoziciji.

Naime, nakon pisanja da bi Stari grad mogao da ode u ruke opozicije, Marko Bastać se oglasio za beogradske medije i stavio tačku na spekulacije.

Mogu samo da kažem da me niko kontaktirao niko iz vlasti ili opozicije - kratko je poručio Bastać i dodao da neće davati izjave oko eventualne saradnje sa opozicijom ili vlašću dok ne prođu rokovi za žalbu.

Inače, prema rezultatima Gradske izborne komisije, njegova lista „Čuvari Starog Grada Marko Bastać“ dobila je 10 mandata.

Podsetimo, lokalni izbori u Srbiji održani su 2. juna u 89 opština i gradova. Prema dosadašnjim rezultatima, što se tiče Opštine Stari grad situacija je sledeća:

- Koalicija oko SNS osvojila je 35,05 odsto glasova, "Čuvari Starog grada", Marko Bastać: 17 odsto, "Za Zeleni Stari grad" 3,16 odsto, dok je lista "Biramo Stari grad"  osvojila 38,06 odsto, a Saša Radulović  2,96 odsto, što je na ivici cenzusa.

BONUS VIDEO: