Milan Stamatović šesti put izabran za predsednika OPŠTINE ČAJETINA!


IZVOR: Republika - 13.06.2024 | 17:15 >> 17:42


Odbornici su mu i ovog puta ukazali poverenje!

Foto: Tanjug/ZDRAVA SRBIJA
Milan Stamatović šesti put izabran za predsednika OPŠTINE ČAJETINA!

Milan Stamatović izabran je po šesti put za predsednika opštine Čajetina pošto su mu odbornici ponovo ukazali poverenje na konstitutivnoj sednici.

Nakon predstavljanja izveštaja o sprovedenim izborima, odbornicima su potvrđeni mandati, a zatim su položili zakletvu, piše u saopštenju.

U ovom sazivu 19 odbornika imaće lista Milan Stamatović – Zdrava Srbija, četiri odbornika lista „Aleksandar Vučić–Čajetina sutra“, dok će osam odbornika imati Grupa građana „Naši ljudi za naše mesto“ – Marko Pantović.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za zapadni Balkan Manuelom Zaracinom, saopštila je danas služba za saradnju sa medijima predsednika republike.

Vučić i Zaracin sastaće se u devet časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike.

Vučić i Zaracin poslednji put su se sastali 5. aprila.

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće u petak 14. juna u oproštajnu posetu ambasadora Češke Republike Tomaša Kuhtu.

Oni će se sastati u 10 u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike.

Podsećanja radi, predsednik Vučić sastao se danas u Palati Srbija sa predstavnicima Udruženja francuskih privrednika MEDEF.

- Sa predstavnicima MEDEF sam razgovarao o investicijama u prioritetne sektore u Srbiji, produbljivanju ekonomske saradnje, kao i o zainteresovanosti francuskih kompanija za učešće u predstojećoj Međunarodnoj specijalizovanoj izložbi EXPO 2027.

Pozvao sam francuske privrednike da više ulažu u Srbiju, jednu od svetski najpopularnijih investicionih lokacija - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.