SAVO MANOJLOVIĆ NA PROTEST DOVEO NAJVEĆU MRZITELJKU SRBA MILU PAJIĆ! Pljuvala po žrtvama "Oluje", tražila da se Srbija proglasi genocidnom...! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.06.2024 | 20:51


Osnovu "njene misli" čini stav da naše društvo neće napredovati ukoliko se srpski narod kolektivno ne optuži za genocid što je sa grupom svojih istomišljenika javno poručila.

Foto: Instagram/kreni.promeni
SAVO MANOJLOVIĆ NA PROTEST DOVEO NAJVEĆU MRZITELJKU SRBA MILU PAJIĆ! Pljuvala po žrtvama "Oluje", tražila da se Srbija proglasi genocidnom...! (FOTO/VIDEO)

U Loznici se večeras održava protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta "Jadar",  na koji je Savo Manojlović došao sa Milom Pajić.

Mila Pajić je, inače, poznata kao velika provokatorka Srba i Srbije i svim srcem se zalagala za usvajanje Rezolucije o Srebrenici.

 

 

Srbi je najbolje pamte po fotografiji koju je objavila na Instagramu, a na kojoj se vidi ona  kako puši cigaretu dok ispod piše: "Ko ne sluša pjesmu, slušaće oluju".

Ovaj post je objavljen baš na dan Oluje, naravno kao provokacija upućena Srbiji i Srbima.

 

 

Inače, o njoj se priča kao o studentkinji i projektu profesora iz Novog Sada Dinka Gluhonjića, koji je takođe poznat kao veliki mrzitelj Srba.

Ona je više puta, zajedno sa njim, bila u prvim redovima u pokušaju da se spreči održavanje izbora na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Ipak, najveći napredak u opozicionoj lestvici dobila je kad je tražila da se Srbija optuži za genocid u Srebrenici. 

Osnovu "njene misli" čini stav da naše društvo neće napredovati ukoliko se srpski narod kolektivno ne optuži za genocid što je sa grupom svojih istomišljenika javno poručila i tu njenu izjavu možete da pogledate u videu u okviru teksta.

Takođe, Mila Pajić se predstavlja kao jugoslovenka na društvenim mrežama, šireći bratstvo i jedinstvo, ali uz istovremeno optuživanje Srba da su genocidni.

Bonus video