"RAZMIŠLJANJE O METODAMA MUČENJA ZAHTEVA PSIHIJATRIJSKI PREGLED": MILENKO JOVANOV oštro osudio napade SRĐANA ŠKORA na sina predsednika SRBIJE!


IZVOR: Republika/M.S. - 07.07.2024 | 16:44


Opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Foto: RTS/printscreen
"RAZMIŠLJANJE O METODAMA MUČENJA ZAHTEVA PSIHIJATRIJSKI PREGLED": MILENKO JOVANOV oštro osudio napade SRĐANA ŠKORA na sina predsednika SRBIJE!

Član predsedništa SNS - a Milenko Jovanov oglasio se putem socijalne platforme X, putem koje je reagovao na surove izjave u vezi sa sinom predsednika Aleksandra Vučića - Danila.

- Poslednji napad na Danila Vučića pokazuje da je krajnje vreme da neke institucije počnu da rade svoj posao! Ne mislim, pritom, samo na tužilaštvo i policiju, nego i ustanove za lečenje psihički obolelih, pa neka se međusobno dogovore ko je nadležan da reaguje u konkretnom slučaju, ali neko najzad mora da reaguje!

- Nije normalno da se ulicama slobodno kreću kreature koje duševnu ravnotežu postižu time što smišljaju metode mučenja čoveka koji im je kriv samo zato što je sin predsednika države.

 

 

- To što kao najveće mučenje ti likovi vide rad, govori dosta o njima, ali sama činjenica da neko uopšte razmišlja o tome kakvim bi metodama nekoga mučio, zahteva bar psihijatrijski pregled - istakao je Jovanov.

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro demonstrirao je na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, izrekavši gnusne uvrede na račun sina predsednika Srbije, čime prešavši svaku granicu morala, pristojnosti i ljudskosti. Reakcije javnosti su sve intenzivnije, a mnogi sa političke scene su se odmah oglasili povodom ovog akta nasilja.

Povodom ovog incidenta oglasile su se predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, o čemu možete više pročitati na našem portalu!