OGNJENOVIĆ O PRETNJAMA DANILU VUČIĆU: Mrzitelji svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike


IZVOR: Republika - 07.07.2024 | 18:07


Relja Ognjenović reagovao je na brutalne pretnje smrću sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću, koje je uputio opozicionar Srđan Škoro.

Foto: Dragan Milovanović
OGNJENOVIĆ O PRETNJAMA DANILU VUČIĆU: Mrzitelji svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike

Relja Ognjenović je izjavio da ideologija opozicije poziva na mučenje i ubijanje, što, prema njegovim rečima, nikada nije zabeleženo u istoriji nijedne zemlje.

Naveo je da lideri opozicije, poput Škora, Marinike i Đilasa, konstantno pokazuju svoju destruktivnu ideologiju. Ognjenović smatra da se opozicija skriva iza međusobnih optužbi, ali da su svi isti - protivnici svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike.

Istakao je da je Danilo Vučić slika i prilika svog oca Aleksandra Vučića, koga opisuje kao velikog borca i patriotu, koji je posvetio svoj život borbi za Srbiju. Završio je porukom: "Živela Srbija i živeo Aleksandar Vučić!"

- Nikada se u istoriji u bilo kojoj zemlji na svetu nije desilo da ideologija opozicije počiva na mučenju i ubijanju dece. Po ko zna koji put lideri opozicije, pokazuju svoju ideologiju. I nije važno da li to izjavi, kao danas Škoro, a sutra Marinika ili Đilas, takva je jednostavno njihova ideologija i to naš narod mora da zna. Koliko god da pokušavaju da se skrivaju jedni iza drugih SVI SU ONI ISTI. Mrzitelji svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike. A jedino što je tačno u ovom besmislu izgovorenih reči nolesnika jeste da je Danilo slika i prilika svog oca @avucic, koji je veliki borac, patriota i pre svega neko ko je svoj život podredio borbi za Srbiju. Zauvek ŽIVELA SRBIJA I ŽIVEO ALEKSANDAR VUČIĆ!

BONUS VIDEO: