SRBIJO, OVO JE PRAVO LICE DRAGANA ĐILASA! Brnabićeva i Jovanov o SRAMOTI STRANKE SLOBODE I PRAVDE: Kako rade, tako im i narod na izborima vraća


IZVOR: Republika - 08.07.2024 | 15:21


Kad su videli da politički ne mogu da pobede predsednika Vučića, prešli su na alternativne metode.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Strahinja Aćimović,
SRBIJO, OVO JE PRAVO LICE DRAGANA ĐILASA! Brnabićeva i Jovanov o SRAMOTI STRANKE SLOBODE I PRAVDE: Kako rade, tako im i narod na izborima vraća

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić i šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov oglasili su se povodom sramnog saopštenja Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, a povodom monstruoznih i morbidnih pretnji sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilu Vučiću.

Brnabićeva je istakla da se jedina dobra stvar u celoj ovoj situaciji činjenica da narod sada može da vidi pravo lice Dragana Đilasa i njegovih istomišljenika.

 

 

- Dobro je da svi naši građani vide pravo lice Đilasove stranke. Nema osude užasnih reči Srđana Škora o Danilu Vučiću, nema poziva da se ovakve stvari ne rade i stava da ovako nešto nikada ne sme biti prihvatljivo. Ima samo licemerja - "Đilasu lopove" je pretnja i uznemiravanje Đilasove dece, a "Danila treba tuširati uranijumom" je dozvoljeno i dobrodošlo kritičko mišljenje. Kako rade, tako im i narod na izborima vraća. Niko ne želi da živi u Srbiji mržnje i podela kakvu žele Đilas, Šolak, Bakić, Škoro i slični - napisala je Ana Brnabić na svom X nalogu.

Pored predsednice Skupštine, oglasio se i šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, koji je stranci Slobode i pravde postavio nekoliko pitanja.

 

 

Kritičko mišljenje??? Prepričavanje umobolnih fantazija o tome na kakve bi sve načine mogao da bude maltretiran sin predsednika države, samo zato što je sin predsednika države, jeste kritičko mišljenje??? Gde to tačno? U vašem univerzumu u kom kokoške gaje marihuanu? Ovo je samo potvrda da nema apsolutno ničega što bi bilo ko mogao da kaže ili uradi na štetu predsednika Aleksandra Vučića, a da to ovi ne bi opravdali i podržali - napisao je Jovanov na svom X nalogu.

BONUS VIDEO: