"MOJ POSAO JE DA ZASTUPAM INTERESE SVOG NARODA!" Predsednik Vučić podelio snimak iz Londona i poslao VAŽNU PORUKU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 18.07.2024 | 21:07


Aleksandar Vučić se oglasio na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
"MOJ POSAO JE DA ZASTUPAM INTERESE SVOG NARODA!" Predsednik Vučić podelio snimak iz Londona i poslao VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je novi video na društvenim mrežama.

- Iskoristili smo ovaj Samit za ogroman broj susreta sa evropskim liderima. Ovakvi skupovi su dobri, jer možete da razgovarate sa svima, da pokušate da zaštitite i sačuvate svoju zemlju. Moj posao je da zastupam interese svog naroda i svoje države i to ću da nastavim da radim na svako mestu i u razgovoru sa svima - napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

Da podsetimo, oredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ranije danas sastao se tokom boravka u Velikoj Britaniji sa predsednikom Vlade Kraljevine Holandije Dikom Šofom.

- Dobar sastanak sa @minpres sa kojim sam razgovarao o aktuelnim geopolitičkim izazovima, situaciji u regionu Zapadnog Balkana i bilateralnim odnosima Srbije i Holandije. Akcenat samo stavili na značaj očuvanja mira i stabilnosti u regionu, vladavini prava i razvoju demokratije u Srbiji. Naglasio sam potencijal za jačanje ekonomske saradnje, investicija i trgovinskih odnosa između naše zemlje i Kraljevine Holandije i pozvao novog holandskog premijera da poseti Srbiju kako bismo nastavili razgovore i potvrdili dalje jačanje partnerskih odnosa dve zemlje - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu

BONUS VIDEO