"SVAKO SE ČEŠE TAMO GDE GA SVRBI"! Vučić o Đilasu: "Mene zanima Srbija, njega izborni proces"


IZVOR: Republika/A.K.G. - 19.07.2024 | 22:11


Evo kažu Ćuta je rekao da će da upadne, neće biti Šolca, rekao je predsednik

Foto: Printscreen/Prva TV, Tanjug/AP
"SVAKO SE ČEŠE TAMO GDE GA SVRBI"! Vučić o Đilasu: "Mene zanima Srbija, njega izborni proces"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u toku gostovanja na TV Prva komentarisao izjave Dragana Đilasa o izbornom procesu i odnosima sa Nemačkom.

- Rekao sam sve što sam mislio, i bio sam u pravu. Svako se češe tamo gde ga svrbi. Mene zanima Srbija, njega izborni proces. Ne želim da govorim o tome, nije mi čak ni tačka interesa. Evo kažu Ćuta je rekao da će da upadne, neće biti Šolca. Ja se nasmejem, on je mnogo bolji čovek nego što izgleda - rekao je Vučić.

Podsetimo, odmah na početku emisije predsednik Srbije Aleksandar Vučić se dotakao teme terorističkog napada koji je juče potresao Srbiju.

O likvidaciji Fatona Hajrizija, teroriste koji je ubio srpskog policajca, predsednik kaže da su naši organi uradili svoj posao.

Načelnik BIA u Loznici je obavestio načelnika policije. SAJ je reagovao u skladu sa zakonom. Ono što je važno da će istraga pokazati sve motive, ima mnogo čudnih stvari u celoj priči. Imamo još jedno lice srpske nacionalnosti iz jedne druge države u regionu. I to je čudno, kao i nemačka boravišna dozvola. Mnogo stvari je tu pod znakom pitanja, nadležni organi će uraditi svoje - kazao je predsednik, pa dodao:

- Ubio je jednog ruskog vojnika 2000. godine, i čudna je priča gde se oglašava na mrežama, pa kritikuje predstavnike vlasti na mrežama. Vlasti iz Prištine. Ko bi to radio, to je sve jako čudno.

BONUS VIDEO