"SRBIJA JASNO KAZALA DA VIŠE NIKADA NEĆE DOZVOLITI DA JOJ ISTORIJU OBELEŽAVAJU STRADANJA..."! Predsednik Vučić se osvrnuo na nedelju iza nas! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.08.2024 | 17:09


I dok nastavljamo da gradimo mostove sa susedima, kao što smo to na najbolji način učinili na Ilindan u manastiru Sveti Prohor Pčinjski, tako sa nikad većom odlučnošću nastavljamo glasno da govorimo o nekažnjenim zločinima počinjenim nad našim narodom, rešeni da ga za budućnost sačuvamo, saberemo, osnažimo i odbranimo, istakao je predsednik.

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav
"SRBIJA JASNO KAZALA DA VIŠE NIKADA NEĆE DOZVOLITI DA JOJ ISTORIJU OBELEŽAVAJU STRADANJA..."! Predsednik Vučić se osvrnuo na nedelju iza nas! (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić osvrnuo se na nedelju koja je iza njega, ali i Srbije i putem svog Instagram naloga obavestio šta je sve urađeno od 29. jula.

 

 

- Nesumnjivo najvažniji događaj u nedelji za nama jeste obeležavanje godišnjice nemilosrdnog pogroma nad našim narodom i sećanje na strašnu "Oluju" koja je odnela mnogo nevinih života i zauvek obeležila naše nacionalno biće - istakao je predsednik i dodao:

- Srbija je ponovo jasno i gromko kazala da nikada više neće dozvoliti da joj istoriju obeležavaju stradanja, već uspeh, napredak i bratska sloga. Sve što danas radimo, zalog je te i takve budućnosti u kojoj ćemo da radošću dočekivati da nam se rađaju deca i unuci, koji će ostajati u svojoj zemlji i živeti u trajnom miru, ponosni na pretke i spremni da složno grade buduću Srbiju.

- I dok nastavljamo da gradimo mostove sa susedima, kao što smo to na najbolji način učinili na Ilindan u manastiru Sveti Prohor Pčinjski, tako sa nikad većom odlučnošću nastavljamo glasno da govorimo o nekažnjenim zločinima počinjenim nad našim narodom, rešeni da ga za budućnost sačuvamo, saberemo, osnažimo i odbranimo - istakao je predsednik.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je juče na obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja" posle čega se zahvalio narodu.

Bonus video