JOŠ JEDAN VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić prima u oproštajnu posetu ambasadorku Švedske Aniku Ben David


IZVOR: Republika - 13.08.2024 | 06:18


Susret je zakazan za 11.30 časova

Foto: Printscreen/Pink TV
JOŠ JEDAN VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić prima u oproštajnu posetu ambasadorku Švedske Aniku Ben David

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadorku Kraljevine Švedske Aniku Ben David, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Susret je zakazan u 11.30 časova, navodi se u saopštenju.

Predsednik Vučić će ambasadorku Švedske Aniku Ben David primiti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Pre ovog sastanka, predsednik Vučić će se sastati sa državnom savetnicom Državnog saveta Narodne Republike Kine Šen Jićin, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, a ovaj sastanak je zakazan za 10.00 časova. 

Predsednik Vučić i državna savetnica Državnog saveta Narodne Republike Kine Jićin sastaće se u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, navodi se u saopštenju.

Sa savetnicom Državnog saveta Narodne Republike Kine Šen Jićin sastaće se i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević

Oni će se sastati u Vladi Srbije, a nakon sastanka, Vučević će prisustvovati potpisivanju Memoranduma o saradnji u oblasti sporta - košarke, fudbala i odbojke. Kako se navodi Memorandum će potpisati ministar sporta Zoran Gajić i državna savetnica Šen Jićin.

Podsećamo da su prošle nedelje srpski studenti i srednjoškolci otišli su u Kinu u okviru programa Međunarodne kulturne razmene mladih.

BONUS VIDEO: