"OGROMNO INTERSOVANJE NA JAVNE POZIVE MINISTARSTVA PRIVREDE" Oglasila se Mesarović! (FOTO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 15.08.2024 | 16:26


Ministarka je poručila svima koji žele da podnesu zahtev, a potrebne su im dodatne informacije, da se jave Ministarstvu privrede.

Foto: Printscreen/Instagram/mesarovicadrijana и ministarstvo_privrede
"OGROMNO INTERSOVANJE NA JAVNE POZIVE MINISTARSTVA PRIVREDE" Oglasila se Mesarović! (FOTO)

Ministarka privrede Adrijana Mesarović objavila je danas da je izuzetno veliko interesovanje za sve javne pozive koje je raspisalo to ministarstvo.

Mesarović je preko Instagrama pozvala sva mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike da konkurišu na otvorene pozive i iskoriste priliku da unaprede svoje poslovanje kroz više programa.

 

 

Ona je podsetila da postoje programi za podsticaj razvoja lova, ribarstva, proizvodnje vina, piva i destilata, podrške razvoju starih i umetničkih zanata i poslova domaće radinosti, podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za preduzetništvo žena i žena samohranih roditelja, podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju i mlade, podrške jačanju kapaciteta poslodavaca uključenih u dualno obrazovanje i program podrške za razvoj preduzetništva žena na selu.

Ministarka je poručila svima koji žele da podnesu zahtev, a potrebne su im dodatne informacije, da se jave Ministarstvu privrede.

Da podsetimo, Adrijana Mesarović oglasila se na svom instagram profilu povodom gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u opštini Mali Zvornik, gde je odgovarao meštanima na pitanja o eksploataciji litujuma i o drugim temama koje ih interesuju.

- Samo jedan čovek je uvek spreman da izađe pred svoj narod, sam, čista obraza i spreman da sasluša i odgovori na sva pitanja građana, i ona prijatna i ona malo manje prijatna - navela je ministarka i dodala:

- Naš predsednik Aleksandar Vučić je uvek i svuda sa svojim narodom. Država Srbija je mnogo uložila u Podrinje i Mačvu, i nastavlja dalje, kako bi život građanima bio još bolji i lakši, kako bi ekonomski još brže napredovali.

- Zdravi ljudi, zdrava zemlja, čist vazduh… to je borba bez presedana. Puna podrška našem predsedniku! Pobediće Srbija!

BONUS VIDEO