VUČIĆ: REŠENJE ZA LISTE ČEKANJA U ROKU OD DVADESET DANA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 19.09.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: ATAImages
VUČIĆ: REŠENJE ZA LISTE ČEKANJA U ROKU OD DVADESET DANA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak, 19. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

REŠIĆEMO SVE LISTE ČEKANJA - BIĆE TEŠKO, ALI IZBORIĆEMO SE

Lista čekanja za nas su prioritet, o tome će biti govora narednih dana. Izaći ćemo u narednih 12 dana s konkretnim rešenjem da te liste ukinemo, poručio je sinoć predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Pink.

- Pozivam ljude da idu na preventivne preglede. Mnogo ljudi smo već spasli. I sam ću ići da pregledam sve iako to nisam radio. Ići ću u dom zdravlja, kao svi drugi ljudi. Da vidimo svakome kome se nešto nađe, da to lečimo odmah. A liste čekanja su deo naše nesposobnosti da rešimo probleme. Biće komplikovano, ali izborićemo se s tim - kazao je Vučić i zapitao kako se to aparati poput skenera i magnetnih rezonanci pokvare baš u državnim ustanovama, pa ljude šalju u privatne na snimanje.

VIDEO SAM SINA U LOKVI KRVI - Da li su se peli na klupe, igrali šuge, žmurke, ne znam ni sam

Učenik četvrtog razreda OŠ "Banović Strahinja" na Čukarici je živ, iako teško povređen. Ispovest njegovog oca, međutim, ukazuje da je prekjuče prilikom pada dečaka kroz prozor škole sve moglo da se tragično okonča.
On je došao po decu u školu u 15.55. Njegov sin je u školi bio u produženom boravku.
- Pozvao sam sina, rekao je: "Tata, silazim za pet minuta." Nije prošao ni minut, kod školskog ulaza je nešto jako puklo! Od svih roditelja prvi sam dotrčao. Dok sam prilazio nisam ni znao da je to moje dete. Dolazim. Vidim - moje dete! U lokvi krvi. Ide mu krv na usta - još u šoku ispričao je novinarima ovaj otac.

DIREKTORA "GRANDA" MESECIMA NEMA U JAVNOSTI - NIJE DOBRO. OSUŠIO SE

Ovih dana javnost je potresla vest da se Saši Popoviću zakomplikovalo zdravstveno stanje, te da se stručnjaci, kako iz zemlje tako i inostranstva, bore na sve načine da mu bude bolje i da ga vrate normalnom životu. Iako nema mnogo detalja o njegovom zdravstvenom stanju, sagovornici iz Popovićevog okruženja tvrde da je situacija daleko od naivne.
Kreativni direktor "Granda" se ne pojavljuje na javnim događajima i u javnosti već nekoliko meseci, a poslednji put je viđen na snimanju finala 17. sezone takmičenja "Zvezde Granda" krajem proleća. Tada je došao na štakama u emisiju i skoro sve vreme je sedeo u stolici. Bio je bled, ali ono što je sve šokiralo jeste Sašina kilaža. Naime, Popović je i tada bio mršaviji, te se videlo da je počeo da gubi snagu.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. septembar