"NAUČIO ME JE DA SMANJIM NERVOZU I IZBORIM SE SA TREMOM PRED OBRAĆANJE!" Vučić sa Jankom Tipsarevićem u Njujorku! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 24.09.2024 | 11:21


Danas je obraćanje pred GS UN!

Foto: Printskrin buducnostAV
"NAUČIO ME JE DA SMANJIM NERVOZU I IZBORIM SE SA TREMOM PRED OBRAĆANJE!" Vučić sa Jankom Tipsarevićem u Njujorku! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Njujorku gde će danas prisustvovati generalnoj debati 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (GS UN).

On se obratio pred samu debatu, a u društvu je našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića.

Na kraju napornog dana, a uoči plenarne sednice Generalne skupštine UN stiglo nam je veliko pojačanje iz Beograda, moj drug i teniska legenda Janko Tipsarević. Osim sto smo sa ovim hamburgerima i krompirima poradili na našem zdravlju, Janko me je naučio kako da smanjim nervozu i izborim se sa tremom pred sutrašnjie obraćanje - napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, u Njujorku danas počinje generalna debata 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (GS UN), na kojoj će se okupiti više od 140 svetskih lidera i predstavnika država, među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Generalna debata počinje danas u devet sati po američkom, odnosno u 15 sati po srednjeevropskom vremenu.

Generalnu debatu otvara generalni sekretar UN Antonio Gutereš, a potom se, po ustaljenom redosledu, prvi obraća predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva, drugi na listi govornika je predsednik SAD Džozef Bajden, a treći predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. Predsednik Vučić je 14. na listi govornika prvog dana generalne debate.

BONUS VIDEO