ZA LAŽNE EKOLOGE SRBIJA JE "ZLOČINAČKA DRŽAVA" Na godišnjicu tragedije u Banjskoj, zabili JOŠ JEDAN NOŽ u leđa našem narodu (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.09.2024 | 11:21


Sramota kakva se ne viđa svakog dana

Foto: Republika
ZA LAŽNE EKOLOGE SRBIJA JE "ZLOČINAČKA DRŽAVA" Na godišnjicu tragedije u Banjskoj, zabili JOŠ JEDAN NOŽ u leđa našem narodu (FOTO)

Nebojša Petković sa svojom ekipom lažnih ekologa i srbomrzaca iz ekipe "Ne damo Jadarjoš jednom su dokazali na čijoj su strani, odnosno protiv koga je usmerena čitava njihova borba.

Naime, na Iks (bivši Tviter) nalogu pod imenom Igor Mitrović redovno se plasira opozicionarna propaganda, pljuje po svemu srpskom i poziva na proteste, blokiranje saobraćajnica i zagorčavanje života pristojnoj Srbiji u kojoj živimo.

Najnovije pljuvanje po Srbiji i patnji srpskog naroda na Kosovu i Metohiji desilo se danas, baš na godišnjicu tragedije u Banjskoj. Naime, na godišnjicu događaja koji je crnim slovima upisan u modernoj srpskoj istoriji, gde su u sukobu između grupe Srba i tzv. policije Kosova život su izgubila trojica Srba: Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković i policajac albanskog porekla Afrim Bunjaku.

Ujedinjena antisrpska opozicija danas je rekla svoje, i nazvavši Srbiju "zločinačkom državom" zabila i poslednji nož u leđa svom narodu, ako uopšte pripadamo istom narodu, jer jedan Srbin ovako nešto za svoju zemlju ne bi rekao ni pod pretnjama životom.

Foto: Republika

Sramna antisrpska objava

U svom proglasu povodom godišnjice tragedije u Banjskoj, na pomenutom Iks profilu uz crno-belu fotografiju poginulog policajca albanskog porekla stoji:

- Danas se navršava tačno godinu dana otkako je u terorističkom napadu koji je organizovala zločinačka država Srbija iz zasede ubijen Kosovski policajac Afrim Bunjaku. Njegovoj porodici, kolegama i prijateljima ostaje večni žal a pravdoljubivim ljudima u Srbiji nada da će svi - naglo se završava antisršska pljuvačina u ovoj objavi.

I dok Albanci na Kosmetu terorišu srpski narod i danas neometano pored puta koji vodi od mesta Balaban do Banjske postavljaju table na kojima piše da je to "ulica Afrima Bunjakua", Petković i njemu slični nastavljaju da da zabadaju noževe u leđa napaćenom srpskom narodu.

Ima li kraja ovoj sramoti?