MALOVIĆ: Vučićev govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države


IZVOR: Republika - 24.09.2024 | 22:59


Nastavljamo našu borbu za slobodu i nezavisnost Srbije, uz Aleksandra Vučića kao i uvek, jer predaja za nas nije i nikada neće biti opcija!, zaključio je Malović

Foto: SNS
MALOVIĆ: Vučićev govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke,  izrazio je večeras snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija održao lekciju velikim silama i poslao poruku da sa slobodom Srbije "nema cenkanja".

- Pružam punu podršku Aleksandru Vučiću u njegovoj celoživotnoj borbi za očuvanje interesa Srba i Srbije u svakoj prilici i na svakom mestu! Svaki Srbin, koji se ne stidi svog imena i porekla, dužan je da stoji iza svake reči koju je večeras izgovorio u UN. Ponovo je imao dovoljno hrabrosti da celom svetu u lice kaže šta mislimo o njihovoj demokratiji i njihovom miru i šta su nam oni doneli - istakao je Branislav Malović i nastavio:

- Srbija je, na ponos svih nas, u zadnjoj deceniji pod njegovim vođstvom pokazala koliko mi zaista cenimo svoju domovinu i svakog čoveka u njoj, kao i to koliko jedno društvo može da napreduje kada ga vodi neko ko tu državu uvek stavlja na prvo mesto. U UN se večeras ponovo čuo glas suvereniteta, nezavisnosti i prkosa Srbije.

- Nastavljamo našu borbu za slobodu i nezavisnost Srbije, uz Aleksandra Vučića kao i uvek, jer predaja za nas nije i nikada neće biti opcija! - zaključio je Malović.

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić govorio je večeras na sednici Generalne skupštine UN, a šta je sve tom prikom kazao pročitajte na ovom linku.

Bonus video