VUČIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE O CENI FARMERKI: Sve što imam od garderobe ne vredi dve felne jednog od desetina Đilasovih džipova!


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 18:09


Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu Dragana Đilasa, a koja se tiče cene farmerki koje predsednik nosi.

Foto: Printscreen/Instagram/avucic
VUČIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE O CENI FARMERKI: Sve što imam od garderobe ne vredi dve felne jednog od desetina Đilasovih džipova!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas iz Njujorka gde je sinoć održao istorijski govor u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a odgovorio je i na novinarsko pitanje šta misli o izjavi Dragana Đilasa koji je u Skupštini Srbije komentarisao njegove farmerke i rekao da koštaju "kao dve prosečne srpske plate prosvetnih radnika".

 

 

Ogovor na to pitanje, predsednik Vučić je objavio i na svom Instagram profilu.

- Kada govorite o farmerkama, ne znam, ne kupujem ih. Sve što imam od garderobe ne vredi dve felne jednog od desetina džipova Dragana Đilasa. Sve što imam nije dovoljno ni da platim prekidače ili tastere za interfone na stanovima i kućama braće Đilas. Pri tome, ništa nisam ukrao, nisam se obogatio i živim na istom mestu kao i pre deset godina. A nemam nigde ni račun u inostranstvu, osim uobičajenih računa u zemlji, koje redovno prijavljujem i koji stoje na uvid u Agenciji za borbu protiv korupcije.

- Kada ne možete nekome da se suprotstavite rezultatima, planovima i programima, onda pričate gluposti - odgovorio je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija govorio iz srca, činjenice, i naglasio da se istina, koju je predočio, ne saopštava da bi nekoga obradovao ili rastužio, već da bio mu rekao šta je istinito.

Bonus video