VUČIĆ PROBAO TORTILJE, PA PORUČIO: Kažu da su ljute da Bog sačuva, ali nisu Meksikanci još bili u Leskovcu


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 00:32


Tim povodom, on je objavio fotografiju iz restorana na svom Instagramu nalogu

Foto: Instagram/printscreen
VUČIĆ PROBAO TORTILJE, PA PORUČIO: Kažu da su ljute da Bog sačuva, ali nisu Meksikanci još bili u Leskovcu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Njujorku, a trenutak predaha iskoristio je da proba meksičku kuhinju.

Tim povodom, on je objavio fotografiju iz restorana na svom Instagramu nalogu.

- Kažu da su ove tortilje ljute da Bog sačuva, ali nisu Meksikanci još bili u Leskovcu... Iskusno se pravim da mi nije ništa. Odlične su - ocenio je predsednik Vučić.

 

 

Prethodno, predsednik se sastao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom s kojim je razgovarao o situaciji u AP Kosovu i Metohiji i u Izraelu, kao i o aktuelnim geopolitičkim dešavanjima.

- Dobar razgovor sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom o aktuelnim geopolitičkim dešavanjima, situaciji na Kosovu i Metohiji i u Izraelu, kao i o daljem razvoju naših bilateralnih odnosa - stoji u objavi na Instagram nalogu predsednika Srbije.

Takođe, Vučić se susreo sa predsednikom Vlade Republike Grčke Kirjakosom Micotakisom tokom zasedanja 79. Generalne skupštine UN.

- Srdačan susret u Njujorku sa Kirjakosom Micotakisom i razmena mišljenja o situaciji u regionu, našim bilateralnim odnosima i evropskom putu Srbije.

Preneo sam premijeru Micotakisu zabrinutost zbog svakodnevnog terora sa kojim se sučavaju Srbi na Kosovu i Metohiji, zahvalio na dosadašnjoj principijelnoj podršci Grčke teritorijalnom integritetu Srbije i zatražio dodatnu potporu našim naporima u cilju zaštite srpskog stanovništva.

Bilateralna saradnja Srbije i Grčke je na zavidnom nivou, baš kao i bratski odnosi naša dva naroda. Nastavljamo zajednički rad na jačanju i širenju ekonomskih veza, kao i na energetskom i infrastrukturnom povezivanju - napisao je Vučić na Instagramu.

 

BONUS VIDEO: