POGLEDAJTE KAKO SE BAHATI HRVATSKI AMBASADOR U BEOGRADU! Parkirao automobil na žutoj liniji i otišao! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 19:49


Što je najgore, još jedno vozilo u vlasništvu Ambasade Hrvatske je napravilo isti prekršaj.

Foto: Republika
POGLEDAJTE KAKO SE BAHATI HRVATSKI AMBASADOR U BEOGRADU! Parkirao automobil na žutoj liniji i otišao! (FOTO)

Hrvatski ambasador u Beogradu ozbiljno se bahati u našoj prestonici. POGLEDAJ GALERIJU

 

Naime, "Republika" je uslikala nepropisno parkiran automobil Hidajeta Biščevića ispred Ambasade Hrvatske.

Foto: Printskrin/youtube

Hidajet Biščević

 

On je bez problema stao na žutu liniju i isto tako bez problema otišao a da nije trepnuo zbog toga šta je uradio. Što je najgore, još jedno vozilo u vlasništvu Ambasade Hrvatske je napravilo isti prekršaj.

Podsećamo, Hrvatska Amabasa u Beogradu prošle godine se našla na meti skandala kada je  MSP Srbije Hrvoja Šnajdera, prvog sekretara ove ambasade, proglasilo personom non grata. Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije saopštilo je, naime, 20. novembra 2023. godine da je donelo odluku da, u skladu sa članom 9. Bečke konvencije, koja reguliše diplomatsko-konzularne odnose, proglasi Hrvoja Šnajdera, prvog sekretara u Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu, za nepoželjnu osobu.

Hrvoje Šnajer je naime proteran  zbog špijunaže, pisale su Novosti. Kako se pretpostavljalo, u pitanju je dokumentovana špijunaža i vrbovanje za rad za hrvatsku službu. To znači da su prikupljeni dokazi da je Šnajder prekršio Bečku konvenciju koja reguliše diplomatsko konzularne odnose i usled toga je proglašen personom non grata.

- To je stvar koju ne želim da komentarišem, to nije nešto u šta bih se sada mešao, po onome što bi Englezi rekli 'no comment'. A da sam znao šta je uradio, ne bih rekao, ne mogu da ulazim u detalje jer je to van mog okvira. Bez komentara - rekao je Biščević tada za "24sata".

 

Bonus video