SRDAČAN DOČEK ZA VUČIĆA NA ZEMANOVOM ROĐENDANU ! "Živi bili, na mnogaja ljeta!" (VIDEO)


IZVOR: Republika/M.S. - 28.09.2024 | 18:50


Veliki prijatelj Srbije i srpskog naroda!

Foto: printskrin/instagram/buducnostsrbijeav
SRDAČAN DOČEK ZA VUČIĆA NA ZEMANOVOM ROĐENDANU ! "Živi bili, na mnogaja ljeta!" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje proslavi rođendana Miloša Zemana, velikog češkog državnika i prijatelja Srbije.

Vučić je podelio snimak sa proslave, uz čestitke Zemanu!

 - Na proslavi rođendana Miloša Zemana - legende evropske i svetske politike i diplomatije, a pre svega, iskrenog prijatelja naše zemlje i naroda.


Čovek koji je učestvovao u nekim od prelomnih istorijskih trenutaka Evrope i čije državničko iskustvo i mudrost prevazilaze njegove godine, očuvao je vedrost duha i smisao za humor, učinivši današnji dan zaista posebnim.

Kao i uvek do sada, iskoristio sam i ovu priliku da nešto od njega naučim, a razgovarali smo o aktuelnim zbivanjima u regionu i svetu. I dalje neprocenjivi, njegovi uvidi odražavaju ogromno iskustvo u međunarodnim odnosima, ali i izuzetno duboka promišljanja o životu uopšte, ljudskoj prirodi i politici kao paradigmi koja utiče na budućnost svih nas.

Dragi prijatelju, srećan Vam 80. rođendan, uz želje da Vas zdravlje dobro služi, omladina sluša, a današnji lideri pitaju za savete. Svima su nam potrebni Vaša mudrost, hrabrost i državničko iskustvo.

I kao što se to kaže u moj Srbiji - živi bili, na mnogaja ljeta! - napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu.