NAROD VERUJE VUČIĆU, SAM JE TRIPUT JAČI OD OPOZICIJE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 29.09.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: Tanjug
NAROD VERUJE VUČIĆU, SAM JE TRIPUT JAČI OD OPOZICIJE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za nedelju, 29. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • SAZNAJEMO! POKRENUTA NOVA SPECIJALNA OPERACIJA PROTIV NAŠE ZEMLJE: OPTUŽITI SRBIJU ZA NATO BOMBE

Bilo je potrebno samo nekoliko sati pošto je predsednik Aleksandar Vučić završio svoj govor u Ujedinjenim nacijama, gde je podsetio na nepravdu međunarodne zajednice prema nekadašnjoj SRJ, a što je rezultiralo bombardovanjem zemlje i pokušajem otimanjem Kosova i Metohije od Srbije, da se zahukta prljava sinhronizovana kampanja koja je započela neposredno pre toga.

Specijalna operacija vodi se sa svih strana, pre svega, od mrzitelja iz regiona i dela srpske opozicije, a cilj je jedan: Optužiti Srbiju da je sama kriva što je 1999. zasuta NATO bombama.

  • NOVO ISTRAŽIVANJE AGENCIJE FAKTOR PLUS: NAROD VERUJE VUČIĆU, SAM JE TRIPUT JAČI OD OPOZICIJE

Prema najnovijem istraživanju agencije Faktor plus, građani najviše veruju instituciji predsednika Republike Srbije. Izvršni direktor Faktor plusa Predrag Lacmanović, gostujući na TV Prva, istakao je da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću veruje 55% građana, Narodnoj banci Srbije 38%, policiji 32%, Vojsci 31%, zdravstvenom sistemu 30%, penzionom fondu (PIO) 29%, "Elektroprivredi Srbije" (EPS) 25%, Narodnoj skupštini 22%...

Lacmanović je naveo da rezultat po kojem Vučić uživa najveće poverenje građana nikoga ne treba da čudi.

  • EVO KAKO JE U PODZEMNOM BUNKERU U PREDGRAĐU BEJRUTA UBIJEN VOĐA HEZBOLAHA: IZRAELCI BACILI 80 BOMBI, SVAKA TEŠKA PO TONU!

Izrael je bacio čak 80 bombi, od kojih je svaka težila po tonu, da bi eliminisao vrhovnog vođu Hezbolaha Hasana Nasralaha. Kako je potvrđeno, Nasralah se s gotovo kompletnim vođstvom libanske militarne organizacije nalazio u podzemnom bunkeru u jednom bejrutskom predgrađu. Njegova smrt izuzetno je težak udarac za Hezbolah, poslednji u nizu, ali i ubedljivo najteži poslednjih dana.

Posle nekoliko sati oklevanja i iščekivanja, Hezbolah je i zvanično priznao gubitak o kojem se uveliko šuškalo.

DANAS POKLON DODATAK O VERI!

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 29. septembar

 

BONUS VIDEO: