VUČIĆ DANAS SA DELEGACIJOM MMF-a! Posle važnog razgovora putuje u Suboticu kako bi obišao završne radove na železničkoj stanici


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 07:05


Važan dan za Srbiju

Foto: printskrin
VUČIĆ DANAS SA DELEGACIJOM MMF-a! Posle važnog razgovora putuje u Suboticu kako bi obišao završne radove na železničkoj stanici

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Sastanak je zakazan u 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom venacu.

MMF u Beogradu

Misija Međunarodnog monetarnog fonda stiže u Beogradu i, nakon sastanka sa predsednikom Vučićem, u zgradi Narodne banke Srbije u Ulici kralja Petra, biće održan plenarni sastanak misije MMF-a i delegacije Republike Srbije, koji je najavljen za 11 časova, najavila je centralna banka.

Delegaciju Ministarstva finansija, predvodiće prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali, a delegaciju Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvodiće šef Misije Donald Mekgetigan.

Misija MMF će boraviti u Srbiji do 15. oktobra, povodom poslednje revizije aktuelnog stend-baj aranžmana koji naša zemlja ima sa tom međunarodnom finansijskom institucijom. Tokom posete predstavnici Misije imaće sastanke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predstavnicima narodne banke Srbije.

Predsednik Vučić će se nakon sastanka sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda uputiti na sam sever naše zemlje, gde će obići završne radove na staničnoj zgradi Železničke stanice u Subotici. Obilazak je predviđen u 14.45 časova, najavljeno je iz Predsedništva Srbije.

BONUS VIDEO: