PREDSEDNIK VUČIĆ SA SUPRUGOM U BRZOM VOZU KA NOVOM SADU: "Danas idemo drugi put, za to postoji poseban razlog!" (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 03.10.2024 | 13:41


Predsednik Vučić danas putuje u Suboticu!

Foto: Instagram budunostsrbijeAV
PREDSEDNIK VUČIĆ SA SUPRUGOM U BRZOM VOZU KA NOVOM SADU: "Danas idemo drugi put, za to postoji poseban razlog!" (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa suprugom Tamarom Vučić nalazi se u brzom vozu Soko na putu ka Novom Sadu, kako bi nastavio kasnije put ka Subotici gde će obići završne radove na staničnoj zgradi Železničke stanice u Subotici.

- Sa suprugom Tamarom sam jedanput išao vozom do Novog Sada. Danas idemo drugi put. Za to postoji i poseban razlog, jer ćemo, ovoga puta, putovanje nastaviti do Subotice u takozvanim test vagonima. Tamara kaže da je kafa dobra, a moja zero kola je hladna baš kako treba. Valjda ćemo stići da popijemo do Novog Sada - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, obilazak radova na staničnoj zgradi Železničke stanice u Subotici je predviđen u 14.45 časova, najavljeno je iz Predsedništva Srbije.

Takođe, pre ovog puta, predsednik Vučić se sastao sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda koju predvodi šef misije u Srbiji Donal Mekgetigen.

Sa delegacijom @the_imf o najbitnijim pitanjima naše saradnje, projekcijama za predstojeći period, analizama rizika i kretanjima na tržištu, kao i o očekivanom prilivu stranih direktnih investicija i fiskalnoj disciplini. Razgovarali smo i o ekonomskim reformama, strateškim planovima za dalji razvoj naše zemlje i jačanju saradnje između Srbije i MMF-a - između ostalog je napisao predsednik Vučić.

BONUS VIDEO