BRANISLAV MALOVIĆ REAGOVAO NA PRETNJE PORODICI VUČIĆ: Džabe crtate mete, Srbiju i njene najbolje sinove ne možete da ubijete


IZVOR: Republika/LJ.M. - 04.10.2024 | 16:14


Član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem na monstruozne pretnje članovima porodice predsednika Srbije

Foto: SNS, Printscreen
BRANISLAV MALOVIĆ REAGOVAO NA PRETNJE PORODICI VUČIĆ: Džabe crtate mete, Srbiju i njene najbolje sinove ne možete da ubijete

Branislav Malović, član Predsedništva SNS, reagujući na monstruozne pretnje upućene članovima porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića- sinu Danilu Vučiću, bratu Andreju Vučiću i ocu Anđelku Vučiću, poručio je da se nastavlja dehumanizacija šefa države i cele njegove porodice. 

Foto: SNS

Branislav Malović, član Predsedništva SNS

Podsetimo, srpski tiktoker je objavio slike Danila, Andreja i Anđelka Vučića sa nacrtanim krugovima na čelu. 

- Džabe crtate mete, Srbiju i njene najbolje sinove ne možete da ubijete niti da pobedite - navodi Malović na početku saopštenja i dodaje: 

Foto: Printscreen

Danilo, Anđelko i Andrej Vučić

- Nastavlja se apsolutna satanizacija i dehumanizacija Aleksandra Vučića i cele njegove porodice. Ovakvu atmosferu linča stvaraju svakim danom tajkunski mediji i lažni ekolozi. Po ugledu na te tajkunske medije koji to odavno rade, i pripadnike opozicije koji žive za ovakve objave na društvenim mrežama, danas je na celu predsednika naše države neko i fizički nacrtao metu. Danas je na čelu oca, majke, brata i sina predsednika naše države neko nacrtao metu. I ono što sve nas pristojne i normalne ljude zanima, jeste da li će se iko oglasiti da bar osudi ovako strašne i bolesne načine ispoljavanja mržnje prema čoveku koje je većina građana ove zemlje birala i dokle ovakvo ponašanje treba da se toleriše?

Malović je apelovao na institucije države Srbije da momentalno reaguju i najstrožije sankcionišu ovakvo ponašanje i svako podsticanje na njega jer smo, kako je naveo, imali prilike da vidimo u svetu kako ovakve stvari mogu da se završe i šta može da se desi.

- Ono što je sigurno jeste da će Aleksandar Vučić nastaviti da se bori za ovu zemlju i bezbednost njenih građana, i u Srbiji, i u svetu,  dokle god je živ, i da ga nećete uplašiti koliko god novca, bolesnika i stranih agentura da u taj pokušaj uključite. Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - poručio je Malović.