"PREZIME MU SVE GOVORI"! Aleksandar Simić podržao Vučića! ODUSTAO OD KANDIDATURE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 17:09


Ova odluka nije bila laka, ali sam uveren da je u ovom trenutku najbolja. Najbolja za dobrobit Srebrenice i naroda koji živi u njoj, bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost, poručio je Simić

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandar Simić
"PREZIME MU SVE GOVORI"! Aleksandar Simić podržao Vučića! ODUSTAO OD KANDIDATURE! (VIDEO)

Nezavisni kandidat Aleksandar Simić za načelnika opštine Srebrenica odustao je od kandidature.

 

On je podržao kandidata za načelnika te opštine Miloša Vučića.

 

- Njegovo prezime sve govori i sigurno će se odgovorno ponašati - rekao je Simić.

- Poštovani građani Srebrenice i poštovani birači, zahvaljujem se svima od srca koji ste mi ukazivali poverenje i podršku u prethodnom periodu. Vaša vera u mene mi je i te kako značila i davala mi izuzetnu snagu da mnogo toga izdržim. Nakon dubokog razmišljanja, doneo sam odluku da odustanem od kandidature i da dam podršku drugom srpskom kandidatu, gospodinu Vučiću. Ova odluka nije bila laka, ali sam uveren da je u ovom trenutku najbolja. Najbolja za dobrobit Srebrenice i naroda koji živi u njoj, bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost - poručio je Simić. 

Miloš Vučić rođen je 05.04.1988. godine u Travniku. Završio je gimnaziju u Srebrenici. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Bijeljini.

Sa bogatim iskustvom u sektoru turizma i ugostiteljstva, vlasnik je Hostela Srebrenica. Od 2013. godine zaposlen je u M:tel-u, kao saradnik za pravne poslove, te ima obimno iskustvo u sektoru telekomunikacija.

Inače, predsednici svih srpskih političkih partija u Srebrenici i njihovi odbornički kandidati na sinoćnjoj tribini pokazali su puno jedinstvo u podršci zajedničkom kandidatu za načelnika Srebrenice Milošu Vučiću.

Na skupu su se obratili svi predsednici opštinskih odbora svih stranaka, koji su pozvali birače da izađu na izbore i glasaju za Vučića.

Vučić je zahvalio svim strankama na podršci, ističući da mu srpsko jedinstvo i sloga garantuju pobedu.

BONUS VIDEO