"OVO NIJE NAČIN BORBE SA NEISTOMIŠLJENICIMA, OVO JE NAPAD NA CELU SRBIJU"! Milićević najoštrije osudio najnovije pretnje Vučićevoj porodici!


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 21:16


Monstruozne, morbidne i beskrupulozne pretnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Srbije i njegovoj porodici su nažalost postale norma društvenog ponašanja u Srbiji, rekao je Milićević.

Foto: ST/Nemanja Pančić
"OVO NIJE NAČIN BORBE SA NEISTOMIŠLJENICIMA, OVO JE NAPAD NA CELU SRBIJU"! Milićević najoštrije osudio najnovije pretnje Vučićevoj porodici!

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević najoštrije je osudio najnovije napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i dodao da očekuje brzu reakciju nadležnih organa.

- Crtanje meta na čelu članova najuže porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstavlja sraman i monstruozan čin koji zaslužuje svaku vrstu osude. Ovo nije način borbe sa političkim neistomišljenicima, ovo je i napad na celu Srbiju i pokušaj njene destabilizacije. Monstruozne, morbidne i beskrupulozne pretnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Srbije i njegovoj porodici su nažalost postale norma društvenog ponašanja u Srbiji - rekao je on, a novodi se u saopštenju resornog ministarstva.

Istakao je da očekuje brzu reakciju svih nadležnih organa.

- Pružam punu podršku predsedniku Vučiću i njegovoj porodici - poručio je Milićević, reagujući na objave na TikToku na kojima su na čelu Aleksandra Vučića i članova njegove porodice nacrtane mete.

Podsećamo, srpski tiktoker postavio je na svoj nalog slike sina predsednika Srbije Danila Vučića, njegovog brata Andrija Vučića i oca Anđelka Vučića sa crvenim metama na čelu!

Porodica predsednika Srbije izložena je linču i pretnjama otkako je on stupio na dužnost. Pretilo se njegovom ocu, bratu, a neretko su zlostavljanju izložena i njegova deca, uključujući i mlađeg sina. 

Bonus video