SVAKOJ NORMALNOJ OSOBI JE OVO UZNEMIRUJUĆE! Ministarka Mesarović osudila monstruozne pretnje predsedniku Vučiću njegovoj porodici


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 07:02


Ovo mora hitno da prestane

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ
SVAKOJ NORMALNOJ OSOBI JE OVO UZNEMIRUJUĆE! Ministarka Mesarović osudila monstruozne pretnje predsedniku Vučiću njegovoj porodici

Ministarka privrede Srbije Adrijana Mesarović osudila je nove pretnje upućene članovima porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenoj mreži TikTok.

- Monstruozne slike koje dehumanizuju porodicu Vučić su za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavljaju jasnu i nedvosmislenu pretnju po živote članova predsednikove porodice - navela je Mesarović u saopštenju.

Istakla je da će vlast u Srbiji nastavitida se bori za mir i stabilnost.

- Mi ćemo, uprkos svemu, nastaviti da se borimo za mir, za stabilnost, za budućnost i generacije koje dolaze posle nas - i nećemo ni kleti, ni crtati metu na čelu bilo kome, ali se nećemo plašiti, nikada, da uvek kažemo istinu i da se za istinu borimo - poručila je Mesarović.

Naglasila je da je zato "najmanje što možemo da uradimo da kolektivno osudimo ovakve porive i pokažemo jedinstvo u podršci predsedniku koji je izložio i svoju porodicu zbog posla kojim se bavi, a svi znamo koliko je taj posao važan".

- Puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici! - navela je Mesarović.

Na TikToku su se u petak pojavile objave na kojima su na čelu Aleksandra Vučića i članova njegove porodice nacrtane mete, što je samo jedna u nizu morbidnih akcija poritv predsednikove bezbednosti, koje traju već duži vremenski period, a redovno se smenjuju fotografije predsednika sa metom na glavi ili omčom oko vrata.

BONUS VIDEO: