PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO IZ DUBROVNIKA! "U subotu sam sebi dao slobodno popodne, Vukana vodim u Leskovac..."! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 09.10.2024 | 19:10


Pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim, rekao je Vučić.

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav
PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO IZ DUBROVNIKA! "U subotu sam sebi dao slobodno popodne, Vukana vodim u Leskovac..."! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se iz Dubrovnika.

 

 

Predsednik je na svom Instagramu objavio snimak koji je nastao posle Samita na kom je učestvovao.

- Živimo u izazovnim vremenima i još pre odlaska u Njujork da ćemo imati mnogo aktivnosti i izazova, teških sastanaka, susreta i problema. Ipak, ono što je najvažnije je da je Srbija čvrsto na svom slobodarskom putu ali da pre svega brine o svojim građanima i o svojoj ekonomiji. Zato sam izuzetno ponosan zbog investicionog rejtinga koji smo dobili. Moraćemo da radimo još više nego što smo do sada radili - rekao je Vučić i dodao:

- I ovde u Dubrovniku i juče u Tivtu i sutra već sa američkim ministrom za ekonomiju i prekosutra sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom štitićemo interese Srbije i borićemo se za život naših građana i njihov bolji standard. U subotu sam sebi dao slobodno popodne. Vukana vodim u Leskovac na utakmicu Srbija - Švajcarska i pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim! Napred Srbijo - poručio je predsednik Vučić.

Podsćamo, predsedmik Vučić danas je na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku, a juče je iz Hamburga stigao u Tivat gde je prisustvovao drugom Samitu Brdo-Brioni. Zbog svega što je tamo rekao našao se na udaru crnogorskih medija, a šta su o njemu pisali pročitajte na ovom linku.

Bonus video