JOVANOV JASAN: Milivojević već glasao za Rio Tinto i opet bi


IZVOR: Republika - 10.10.2024 | 17:31


On je, replicirajući Milivojeviću koji je prethodno vikao, rekao da se građani prisete kako je ovako zajapuren već vikao pre godinu dana

Foto: RTS/printscreen
JOVANOV JASAN: Milivojević već glasao za Rio Tinto i opet bi

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević je već glasao za Rio Tinto i opet bi glasao za Rio Tinto kada bi bio vlast, izjavio je šef poslaničkog kluba SNS Milenko Jovanov.

On je, replicirajući Milivojeviću koji je prethodno vikao, rekao da se građani prisete kako je ovako zajapuren već vikao pre godinu dana.

- Kad vidite da ovako viče, kad se zajapuri, pogledajte na internetu kako je prošle godine vikao zajapuren na Gazeli kako ne da, kako ostaje poslednji, kako se ne pomera, a onda prvi ujutru otišao, ostavio ostale i otišao da gostuje na Nova S - podsetio je Jovanov.

Milivojević je već glasao za Rio Tinto, “samo nije rekao da li besplatno ili za pare”, dodao je Jovanov.

Šef poslanika SNS je dodao i da Milivojević i ostali opozicionari ne traže trajnu zabranu, već samo zabranu dok se ne promeni vlast.

- Ovo je privremeno, opet bi glasao za Rio Tinto kada bi došao na vlast - zaključio je Jovanov.

Podsetimo, šef naprednjaka u parlamentu je takođe istakao da niko od građana koji su živeli na tom prostoru nije bio predložen za žrtvovanje, kao što tvrdi opozicija, već su svi dobrovoljno prodali svoju imovinu za novac.

- Buzundžije koje je gazda opozicije ovde uveo da viču i halaču rade svoj posao. Međutim, problem je što su buzunđije postali strateški mislioci, pa prave strategiju nastupa opozicije u parlamentu, a to već ulazimo u drugu fazu a to je 'Majmun je ušao u tenak i biti će katastrofa' - našalio se Jovanov.

On je dodao da je nastup opozicije u skupštini kao kada u Kusturicinom filmu Andergraund “majmun uđe u tenak”.

- Opozicija ni reč nije rekla o zakonu koji je sama predložila. Pa kako onda, ako ne govorite o zakonu, mislite da nekoga iz pozicije nagovorite da glasa za zakon - istakao je Jovanov.

 

BONUS VIDEO: