HIT VIDEO! "JA NIKAD U ŽIVOTU PIJANAC NISAM BIO": Ovako je Milenko Jovanov urnisao Ćutu! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.10.2024 | 23:01


Vinjak stoji dijagonalno od njega na skupštinskoj klupi, a Ćuta nekome gestikulira i pokazuje da mu ga donese.

Foto: printscreen/tiktok/Milenko Jovanov
HIT VIDEO! "JA NIKAD U ŽIVOTU PIJANAC NISAM BIO": Ovako je Milenko Jovanov urnisao Ćutu! (VIDEO)

Milenko Jovanov, funkcioner SNS, urnisao je samozvanog ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu na društvenim mrežama.

 

@milenko_jovanov 🥃 Ја никад у животу, пијанац нисам био, ал' опила ме твоја лепота, к'о ВИЊАК да сам пио...🫗 #ćuta #vinjak #skupštinasrbije #opozicija ♬ original sound - milenko_jovanov

 

On je čuvenu i smehotresu Ćutinu izjavu iz Skupštine Srbije: "Ja nikad u životu pijanac nisam bio", izrečenu na sednici 30. septembra pretvorio u pravu parodiju, ali i dokazao da Ćuta ipak voli da popije.

Video koji možete pogledati u okviru teksta, počinje Ćutinom izjavom koja je ujedno i početak poznate pesme, a nastavlja se upravo sa njom, a u pozadini se može videti Ćuta kako na jednoj sednici Skupštini pokazuje nekome da mu donese čašicu vinjaka (vinjak je foto montaža).

Vinjak stoji navodno dijagonalno od njega na skupštinskoj klupi, a Ćuta nekome gestikulira i pokazuje da mu ga donese.

- Ovde jednu - govori nekome Ćuta. - Pa tamo gde držim... U šoljici za kafu. Ubi me neka žgaravica - objavio je Jovanov i sve nasmejao.

Vinjak jeste umetnut u video, ali je Jovanovićeva gestikulacija stvarna i on zaista jeste pre nekoliko dana sa nekim ugovarao odlazak na "cugu" tokom Skupštine.

Da je neozbiljan, nezainteresovan, ali i bahat, osim činjenice da mu je flaša draža od goruće teme u Srbiji, projekta Jadar i iskovanja litijuma, govori i da je pre dva dana ometao čak i poslanicu svog poslaničkog kluba. 

Danijela Nestorović, koja je inače ovlašćeni predlagač izmena Zakona o rudarstvu o geološkim istraživanjima, bila je onemogućena da pročita opozicione "argumente" za zabranu kopanja litijuma, jer joj je sve vreme ispred glave Ćuta mahao transparentom "nećete kopati".

Bonus video