"NAPRED, SRBIJO!" VUČIĆ SE OGLASIO IZ LESKOVCA PRED MEČ SA ŠVAJCARSKOM: Mi će savladamo ovu spržu i sve ostalo


IZVOR: Republika - 12.10.2024 | 19:05


Društvo mu prave Ivica Dačić, Milorad Dodik i Milica Đurđević Stamenkovski

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
"NAPRED, SRBIJO!" VUČIĆ SE OGLASIO IZ LESKOVCA PRED MEČ SA ŠVAJCARSKOM: Mi će savladamo ovu spržu i sve ostalo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Leskovcu gde će večeras prisustvovati utakmici između reprezentacija Srbije i Švajcarske u Ligi nacija.

Predsednik se tim povodom oglasio na Instagramu, a društvo mu prave Ivica Dačić, Milorad Dodik i Milica Đurđević Stamenkovski.

- Milica, Mile, Ivica i ja na visinskim pripremama pred utakmicu sa Švajcarskom u Leskovcu. Mi će savladamo ovu spržu i sve ostalo, još samo da gi naši momci unode Švajcarci. Napred Srbijo!

P. S. Tekst zajedno sastavljali ovi s juga i mi prekodrinski Srbi - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Podsetimo, Vučić je prethodno podelio na svom Instagram nalogu snimak u kom odgovara na napade koji dolaze iz Hrvatske nakon njegovog boravka u Dubrovniku i odgovorio na uvrede i laži.

- Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da vi postujete pravo na drugačije mišljenje. Živele evropske vrednosti - napisao je lider Srbije na svom nalogu na Instagramu.

Vučić je pre nekoliko dana prisustvovao samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa koji je održan u Dubrovniku.

Reč je o trećem samitu u tom formatu, prvi je održan u avgustu 2022. u Atini, drugi u februaru ove godine u Tirani, a glavni cilj dubrovačkog sastanka je iskazati solidarnost i podršku zemalja Jugoistočne Evrope Ukrajini.

Suorganizator samita zajedno s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, koji je doputovao u Dubrovnik.

On je po dolasku na samit rekao da će na skupu u formatu "Ukrajina plus 12 zemalja" biti reči o primeni Formule mira, naporima za postizanje mira i zajedničkom odgovoru na bezbednosne izazove, kao i o saradnji na putu ka Evropskoj uniji i NATO.

BONUS VIDEO: