LINČUJU NOVAKA ZBOG SLIKE S MINISTARKOM! I najbolji teniser svih vremena došao na udar opozicije


IZVOR: LJUBINKA MIJUŠKOVIĆ - 14.10.2024 | 20:30


Bivša poslanica Narodne stranke Ivana Parlić i njeni istomišljenici razapeli Novaka na društvenim mrežama

Foto: Tanjug/AP Andy Wong, Prntscreen
LINČUJU NOVAKA ZBOG SLIKE S MINISTARKOM! I najbolji teniser svih vremena došao na udar opozicije

Nije dovoljno Novaku Đokoviću što je najbolji teniser svih vremena, što pomaže šakom i kapom, srpska opozicija bi da legendarni as razmišlja i radi kao oni. Koristi se svaka prilika za linč, a o tome najbolje govori primer Ivane Parlić, bivše potpredsednice i poslanice Narodne stranke, koja se na Noleta obrušila jer se usudio, o strahote, da se, zajedno sa suprugom Jelenom, slika s ministarkom energetike Dubravkom Đedović Handanović i njenim suprugom Damirom Handanovićem.

- Ne pratim tenis. A od sada posebno. Duguješ ti, Nole, mnogo više poštovanja ovom narodu - napisala je Parlićeva na Tviteru.

Foto: Prntscreen

Tvit Ivane Parlić

LAVINA UVREDA

 

U komentarima ispod objave, mahom ljudi isto politički nastrojenih, usledio je pravi linč Đokovića, koji je prozvao da podržava "litujumsku mafiju" i slično, uz najstrašnije uvrede. Verovatno je opozicionare zaboleo ministarkin govor u Skupštini, gde je na najsitnije činioce razbucala pristalice zahteva da se u Srbiji zabrani iskopavanje litijuma i bora.

Nisu bolje prošli ni glasovi razuma ispod njene objave, koji su naveli da je Novak svetska poznata ličnost, ljubazan i dostupan, i da je sasvim normalno da se slika sa svima, pa tako i s ministarkom Vlade Srbije. Takvi su takođe zasuti lavinom uvreda, nazvani botovima slično.

Srđan Graovac iz Centra za društvenu stabilnost kaže da nije iznenađen ovim postupkom, s obzirom na to da nije prvi put da ovako nešto dolazi od tog dela opozicije.

SMETAJU PRAVI SRBI

- Iskren da budem, smatram da taj deo opozicije Novaka Đokovića nikada i nije voleo. Bez obzira na to što neko prati ili ne prati tenis, on mora da zna i čuje za Novaka jer je on jedan od najboljih sportista svih vremena. S druge strane, on je neko ko je uvek iskreno branio svoj narod, ko je javno isticao i podržavao Kosovo i Metohiju, Srbe dole, kao i naš narod u Crnoj Gori, i to je ono što njima svima smeta - ističe Graovac i dodaje:

- Svaka iskrena ljubav prema naciji i Srbiji njima smeta, tako da bi on njima bio podoban jedino kada bi radio sve suprotno od ovoga ili kada bi se priklonio njihovom političkom programu.

Foto: Prntscreen

Srđan Graovac

Marković: U mržnji gube kompas

Prema rečima Aleksandra Markovića, poslanika Srpske napredne stranke, opozicija je spremna da udari na svakoga za koga smatra da im je politički protivnik.

- U svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, pripadnici opozicije često potpuno izgube kompas. U stanju su da napadnu apsolutno svakoga za koga misle da im je politički protivnik. Vidim da su se sada ostrvili i na Novaka Đokovića. Verovatno je Noletov "greh" u tome što se usudio da se slika s članom Vlade Srbije - kaže Marković za Srpski telegraf.

Pljuvali i Dudu, Bojanu Maljević, Jezdića...

Međutim, nije Novak Đoković jedini koji se sudario s gnevom opozicije jer se slikao ili pozdravio s nekim iz vladajuće koalicije ili gostovao u nekoj emisiji koju oni preziru.

Tako je drvlje i kamenje bacano na glumicu Bojanu Maljević, koju su prethodno predstavnici opozicije slavili, jer je gostovala u "Hit tvitu" na TV Pink. Simpatizeri opozicije pljuvali su i glumca Nenada Jezdića jer je učestvovao u otvaranju auto-puta Miloš Veliki, pa je čak i njegova radnja u Beogradu osvanula išarana grafitima.

Ništa bolje nije prošao ni košarkaški trener Dušan Duda Ivković. Njega su prvo dizali u zvezde dok je kritikovao Vučića, a kada je s njim odigrao jednu partiju šaha, skočili su na njega i maltene ga proglasili za izdajnika. Isto ovih dana prolazi i dr Dragan Milić, predsednik grupe građana koja je osvojila vlast u opštini Medijana u Nišu. Pošto je pohvalio premijera Miloša Vučevića da je bio dobar gradonačelnik Novog Sada, počeli su bezočni napadi na njega.