"IZUZETNO VAM ČESTITAM NA USPEHU" Dr Milić iz Niša sipao so na ranu RAŠTIMOVANE OPOZICIJE: "U Novom Sadu ste doživeli politički masakr"


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 10:53


Predsednik PODES-a udario tamo gde najviše boli

Foto: Tanjug/printskrinyoutube
"IZUZETNO VAM ČESTITAM NA USPEHU" Dr Milić iz Niša sipao so na ranu RAŠTIMOVANE OPOZICIJE: "U Novom Sadu ste doživeli politički masakr"

Predsednik Pokreta za decentralizaciju Srbije (PODES) Dragan Milić u nekoliko rečenica razmontirao stranku Dragana Đilasa i izazvao bes u redovima raštimovane opozicije. On je svojim rečima toliko razljutio lažne patriote, da je čak i šef novosadskog odbora SSP-a (Đilasove stranke) Vladimir Vrsajkov tražio od doktora Milića, pazite sad, da se izvini.

Cela zbrka je nastala jer je dr Milić u jednom trenutku pohvalio to kako je sadašnji premijer Miloš Vučević vodio Novi Sad dok je bio gradonačelnik, a samo ove reči bile su dovoljne Đilasovoj opoziciji da podivlja.

Dr Milić je, kao so na ranu, poručio Vrsajkovu da mu "izuzetno čestita" na "uspehu" na izborima u Novom Sadu, na kojima je Đilasova opozicija doživela, kako i sam doktor Milić kaže, "politički masakr".

- Novi Sad u odnosu na Niš je crna rupa i nikoga ne zanima, moram da kažem da i ova bojkot opozicija je izašla tamo. Bojkot opozicija, ta koja malo bojkotuje, malo ne bojkotuje, u Novom Sadu je izašla na izbore. Ja to ne razumem, ja sam lekar i meni to deluje malo šizoiodno izađu na izbore, dožive debakl, masakr politički, u tragovima ih nema. - poručio je dr Milić iz Pokreta za decentralizaciju Srbije (PODES), dodajući da on nema problem sa tim da pohvali Vučevića za ukidanje novosadskih opština, kao i da kaže da je Srpska napredna stranka činila i neke stvari koje su dobre, bez obzira na političke nesuglasice.

BONUS VIDEO: