GLIŠIĆ OŠTRO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE IZ CRNE GORE: "Od ruke vam ide inžinjering kriminala i formiranja klanova i ubica"


IZVOR: Republika/ T. J. - 15.10.2024 | 17:49


Glišić je reagovao na provokacije Danijela Živkovića

Foto: Tanjug/ MILOS MILIVOJEVIC, Printscreen
GLIŠIĆ OŠTRO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE IZ CRNE GORE: "Od ruke vam ide inžinjering kriminala i formiranja klanova i ubica"

Povodom izjave Danijela Živkovića predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS), povodom popisa u CG - da inzinjering nije uspeo, reagovao je Darko Glšić predsednik Izvršnog odbora SNS:

- Živkoviću,inžinjering ti nije uspeo! Mislio si da ćeš Srbima ukinuti pravo na život, veru, postojanje, ali, kao što vidiš, nisi. Jedini inžinjering koji ti ide od ruke je inžinjering kriminala i formiranja klanova i ubica. Tu ste ti i tvoj Milo nenadmašni - izjavio je Glišić.

Da podsetimo, Glišić je pre nekoliko meseci reagovao na napade na Danila Vučića, izjavio je da niko u svetu ne radi ono što radi opozicija u Srbiji, a to je da koristi decu u svrhu političke borbe, da stavlja metu na čelo deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da se nada da će tužilaštvo početi da procesuira takve slučajeva.

Reagujući na izjave opozicionog političara Srđana Škora, Glišić je na TV Pink rekao da su to monstruozne pretnje na račun dece Aleksandra Vučića i da to nije prvi put.

- Mlađeg sina bi da mu zatvore u šahtu, ćerku bi da mu siluju. Starijeg sina, već ne znam koji put, etiketiraju i stavljaju mu metu na čelo. Ja se samo nadam da će jednom neko da se seti da procesuira ljude, kojima ni deca nisu svetinja - rekao je Glišić.

On je dodao da ne zna gde je granica kada uđete u politiku i kada nešto pokušavate da ostvarite, ali da mu je jasno da se nekad potežu i teže reči.

- Ali niko do sada nije radio radio ovo što radi opozicija u Srbiji, da decu upotrebljavaju u službu političke borbe. Nadam se da će tužilaštvo te slučajeve da procesuira - poručio je Glišić.

On je dodao da to nije prvi put i da se to dešava već godinama.

- Šta je sledeće, da li čekamo da to neko i ostvari. Da neko, posle godina crtanja mete na čelu deci, krene da realizuju - rekao je Glišić.

BONUS VIDEO