OGLASIO SE PREDSEDNIK SRBIJE: Saopštio sjajne vesti! (FOTO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 16.10.2024 | 17:57


Predsednik Vučić se oglasio na svom zvaničnom Instagramu.

Foto: ATAImages
OGLASIO SE PREDSEDNIK SRBIJE: Saopštio sjajne vesti! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona za proizvode u PET ambalaži i limenkama kompanije "Knjaz Miloš", u Aranđelovcu.

Ceremonija otvaranja biće održana u 13 časova.

Tim povodom, predsednik Vučić se oglasio na svom zvaničnom Instagramu.

 

 

- Sutra u 13h prisustvujemo svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona kompanije "Knjaz Miloš" u Aranđelovcu - napisao je Vučić, a kako stoji u objavi, vrednost investicije iznosi 28.5 miliona evra i otvara 100 novih radnih mesta.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Poslovnom forumu Srbija - Japan: susret sa Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu DžETRO (Jetro)

Forum će početi u 9.00 časova u Palati Srbija, najavljeno je iz Predsedništva.

Učesnicima foruma obratiće se u 10.50 časova i premijer Srbije Miloš Vučević, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, predsednik Japanske organizacije za spoljnu trgovinu Susumu Kataoka i direktor Sektora za međunarodnu saradnju Razvojne agencije Srbije Nikola Janković, najavila je PKS.

Nakon uvodnih izlaganja biće održana panel diskusija "Privredna saradnja između Srbije i Japana: šanse i izazovi" i bilateralni razgovori privrednika.

BONUS VIDEO