USKORO NOVI LET: Direktno od Beograda do Tokija!


IZVOR: Republika/ T. J. - 17.10.2024 | 12:12


Predsednik Vučić je naglasio važnost podrške japanskih kompanija i izrazio spremnost da se olakša poslovanje i investiranje za strane kompanije.

Foto: Profimedia Dinendra Haria Zuma Press Pr
USKORO NOVI LET: Direktno od Beograda do Tokija!

Kompanija Er Srbija će uskoro uspostaviti novu liniju na relaciji Beograd-Tokio, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je istakao značaj povezivanja sa Japanom za Srbiju i najavio napore da se nova linija uspostavi u narednih šest meseci. Vučić je ovo saopštio na Poslovnom forumu Srbija - Japan, gde je pozvao japanske kompanije da češće posete Srbiju.

Predsednik Vučić je naglasio važnost podrške japanskih kompanija i izrazio spremnost da se olakša poslovanje i investiranje za strane kompanije. Ovo je posebno bitno jer bi uspostavljanje direktne avio linije između Beograda i Tokija moglo značajno da doprinese jačanju ekonomskih veza između Srbije i Japana.

Pored najave direktne avio linije do Tokija, predsednik Vučić je takođe najavio razgovore o uvođenju još tri nova direktna leta iz Beograda. Ova inicijativa predstavlja važan korak ka unapređenju vazdušnog saobraćaja i povezivanju Srbije sa ključnim destinacijama širom sveta.

Povezivanje sa Japanom ima izuzetan ekonomski značaj za Srbiju, s obzirom na to da je Japan jedna od vodećih svetskih ekonomija. Ova inicijativa otvara nove mogućnosti za saradnju, investicije i razmenu roba i usluga između dve zemlje.

Uvođenje direktne avio linije do Tokija takođe će pospešiti turizam i kulturnu razmenu između Srbije i Japana. Ova inicijativa omogućava lakši pristup turistima, poslovnim putnicima i studentima, što doprinosi jačanju međunarodnih veza i razumevanju između dva naroda.

Najava o uspostavljanju direktne avio linije između Beograda i Tokija predstavlja važan korak ka jačanju ekonomskih, kulturnih i turističkih veza između Srbije i Japana. Očekuje se da će ova inicijativa doprineti unapređenju saradnje, investicija i razmene između ove dve zemlje u narednom periodu.

BONUS VIDEO