KP NAŠI na Maršu besmrtnog puka u Beogradu!


IZVOR: Republika - 20.10.2024 | 18:46


Ovaj značajan događaj predstavlja odavanje počasti našim precima koji su svojim životima branili slobodu, ne samo Srbije, već i čitavog sveta, u borbi protiv fašizma, saopštio je Pokret "Naši".

Foto: www.kpn.rs
KP NAŠI na Maršu besmrtnog puka u Beogradu!

Pokret Naši danas je učestvovao na ovogodišnjem  Maršu besmrtnog puka u Beogradu, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Konzervativni pokret NAŠI, na čelu sa Ivanom Ivanovićem, ponosno je učestvovao na ovogodišnjem Maršu besmrtnog puka u Beogradu, zajedno sa velikim brojem patriotski nastrojenih građana.

- Ovaj značajan događaj predstavlja odavanje počasti našim precima koji su svojim životima branili slobodu, ne samo Srbije, već i čitavog sveta, u borbi protiv fašizma.

Foto: www.kpn.rs

Pokret Naši na Maršu besmrtnog puka u Beogradu

 

- Tokom Marša, članovi pokreta NAŠI nosili su i fotografije Darje Dugine, ćerke renomiranog ruskog filozofa i politikologa Aleksandra Dugina, koja je tragično nastradala u Moskvi 2022. godine u terorističkom aktu.

- Njen lik simboliše odanost tradicionalnim vrednostima i borbi za suverenitet i nacionalno dostojanstvo, što su vrednosti koje i naš pokret neprekidno brani.

Foto: www.kpn.rs

Pokret Naši je Maršu besmrtnog puka u Beogradu nosio slike Darije Dugine

 

- Učesnici Marša su, u duhu bratstva i jedinstva, izrazili zahvalnost svim precima koji su se borili za slobodu, kao i solidarnost sa svim narodima koji se danas suočavaju sa tiranijom i ugnjetavanjem. Pokret NAŠI će nastaviti da se bori za očuvanje suvereniteta Srbije, u skladu sa našim viševekovnim prijateljskim vezama sa bratskim narodima - navedeno je u saopštenju Konzervativnog pokreta "Naši".

Bonus video