Vujović: Pojedinci poput Milovana Brkića zagađuju medijski prostor


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 12:54


Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović oglasila se povodom napada na porodicu predsednika Srbije.

Foto: sns.org.rs
Vujović: Pojedinci poput Milovana Brkića zagađuju medijski prostor

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Iznošenjem zlonamernih i gnusnih laži na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, pojedinci poput Milovana Brkića zagađuju medijski prostor, izjavila je potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović.

Sramno je i neprihvatljivo da jedan opozicionar, u pokušaju da se politički obračuna sa Aleksandrom Vučićem, na ovako prizeman i bestidan način vređa majku predsednika države. Jasno je da se od čoveka poput njega ništa pametno i ne može čuti.

Pokušaj da se unize pristojni i pošteni ljudi poput Anđelka i Angeline Vučić, samo zato što su roditelji Aleksandra Vučića, krajnje je podlo i nečuveno ponašanje čoveka koji unapred računa da neće odgovarati za izgovorenu reč.

Iznošenju u javnost ovakvih laži što pre mora da se stane na put, kako bi pojedinci poput  Milovana Brkića bili sankcionisani za sve neistine i laži koje tendenciozno plasiraju kako bi se ukaljao ugled časnih ljudi.