VUČIĆA RODITELJI POSETILI U PREDSEDNIŠTVU NAKON NAPADA! Lider Srbije poručio: "Mi Vučići smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme!"


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 13:35


Moja poruka političkim gubitnicima je da su za mene njihove porodice i njihove majke svetinja u koju nikada neću da diram, rekao je Vučić

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
VUČIĆA RODITELJI POSETILI U PREDSEDNIŠTVU NAKON NAPADA! Lider Srbije poručio: "Mi Vučići smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu:

- Majka i otac su me prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili, kao i našoj deci. Mi Vučići ne umemo dovoljno otvoreno da pokazujemo emocije, ali smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme. Poslednjih dana, po već oprobanom receptu, kada ne znaju kako da pobede one koji su uspešniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini. Opet su koristili najodvratnije i reči i laži, sve praveći se kako to čini samo jedan od njih, a to je baš onaj kojeg su svi tako zdušno podržavali u svakoj izjavi protiv moje porodice. P.S. Moja poruka političkim gubitnicima je da su za mene njihove porodice i njihove majke svetinja u koju nikada neću da diram, a vi, kako hoćete...pobediću vas, svakako!

 

Podsetimo, juče je ideolog opozicije i vlasnik "Tabloida" Milovan Brkić zajedno sa voditeljem opskurnog kanala Slavija info Ljubomirom Stefanovićem, izgovorio najveće gadosti, pominjujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu majku Angelinu.

Vučić je prvo nazvan "vrhovnim bolesnikom", a potom je ponovo izgovorena laž o tome ko je predsednikov otac.

Tom prilikom izrečene su najgore i najsramnije reči o Vučićevoj majci Angelini.

Ovo je samo nastavak kampanje Brkića i kompanjona, koja je usmerena protiv Vučića

Naime, sve je počelo tako što je “Tabloid” Milovana Brkića objavio tekst “Fahri Musliu biološki je otac Aleksandra Vučića”.

Tada su mediji tajkuna Dragana Đilasa, potpomognuti islamističkim, vređali i napadali Vučića i njegovu porodicu iznoseći sramne tvrdnje.

Brkić je poznat po tome što objavljuje najgore gadosti o svima sa javne scene koji mu nisu po volji, a posebno gnusne laži o predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice.

Tako je u intervjuu objavljenom pre nekoliko godina na jednom Jutjub kanalu otvoreno najavio Vučićevo ubistvo:

- Nije Vučić nedodirljiv čovek, ako nas je istorija naučila koječemu, ne postoji čovek koji ne može biti ubijen - rekao Brkić pre nekoliko godina.

Podsećamo, na opozicionim protestima koji su ušli u istoriju besčašća jer se lešinaralo nad majskim tragedijama, Brkić je Vučiću psovao majku, a njemu pretio ubistvom.

Ovo sada samo je nastavak kampanje po već isprobanom receptu, a u kojoj se koriste najgadnije laži kako bi se napakostilo Aleksandru Vučiću.