DAČIĆ ČESTITAO 16. GODIŠNJICU SNS: "Ponosan sam što smo učestvovali u ostvarenju ciljeva"


IZVOR: Republika/ T. J. - 21.10.2024 | 13:43


Povodom godišnjice osnovanja SNS oglasio se i predsednik Srbije.

Foto: ST/Nemanja Pančić
DAČIĆ ČESTITAO 16. GODIŠNJICU SNS: "Ponosan sam što smo učestvovali u ostvarenju ciljeva"

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić uputio je čestitke predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću i svim članovima, posebno ističući čestitke predsedniku Republike Aleksandru Vučiću povodom 16. godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke. Dačić je istakao da je Srbija doživela značajne promene, za šta je zaslužna Srpska napredna stranka i njen lider Aleksandar Vučić

Upućujem u ime Socijalističke partije Srbije najsrdačnije čestitke predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću i svim članovima, a posebno predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, povodom 16. godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke. Srbija danas je doživela tektonske promene, za šta je, pre svega, zaslužna Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić. Ponosan sam što smo učestvovali u ostvarivanju ovih ciljeva koji su od suštinskog značaja za nacionalne i državne interese, a isto tako spremni smo da nastavimo saradnju u daljem razvoju Srbije - izjavio je Dačić.

Povodom godišnjice osnovanja SNS oglasio se i predsednik Srbije.

Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka. Želim da svim članovima stranke, predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan i da im kažem da kao ponosni član te stranke još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji - rekao je Vučić.

On je čestitao svim članovima SNS-a na svemu što su uradili i na tome što su promenili lice Srbije.

BONUS VIDEO