SNS PROSLAVLJA STRANAČKU SLAVU SVETA PETKA! Domaćin Žarić Kovačević (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 27.10.2024 | 12:36


Predsednik Vučić čestitao slavu!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović
SNS PROSLAVLJA STRANAČKU SLAVU SVETA PETKA! Domaćin Žarić Kovačević (FOTO)

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu danas je sečenjem slavskog kolača obeležena stranačka slava Sveta Petka.

Ovogodišnji domaćin slave je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević, a sečenju slavskog kolača prisustvovali su predsednik Stranke Miloš Vučević, kao i brojni stranački funkcioneri.

Na slavi SNS bili su predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, ministri Goran Vesić, Marko Đurić, Nikola Selaković, Adrijana Mesarović, Irena Vujović, Milica Đurđević Stamenkovski. POGLEDAJ GALERIJU

Prusustvovali su i jedan od osnivača stranke Tomislav Nikolić,  lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, ambasador Kine u Srbiji Li Ming i drugi gosti.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas slavu Sveta Petka Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i predsedniku stranke Milošu Vučeviću, kao i svima koji slave ovu slavu.

- Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, pre svega, dece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti. Ovi kadrovi su sa EXPO 2027 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gde je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1.000 kubika betona - napisao je Vučić u objavi na svom Instagram nalogu, uz koju je podelio i snimak radova na gradilištu EXPO-a. 

Dodao je da je zahvalan neimarima na ogromnom trudu. 

- Oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost. Verujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svet. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, srećna slava mojim naprednjacima i predsedniku SNS Milošu Vučeviću - poručio je predsednik.
 

BONUS VIDEO