BEŽANIJA ZBOG MARINIKE! Otkrivamo koja su dvojica poslanika napustila Đilasovu stranku


IZVOR: Republika - 28.10.2024 | 13:09


Kako naš sagovornik navodi, Tepićeva se ponaša kao nedodirljiva šefica, a u partiji nema ni "d" od demokratije

Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic/Marko Djokovic
BEŽANIJA ZBOG MARINIKE! Otkrivamo koja su dvojica poslanika napustila Đilasovu stranku

Đilasova Stranka slobode i pravde puca po svim šavovima, a ako se nastavi diktatorska politika lidera stranke i njegovih najbližih saradnika veliko je pitanje da li će mu ostati ijedan poslanik u Skupštini Srbije.

Naime, kako saznaje Republika iz izvora bliskih opoziciji, dvojica poslanika SSP, Đorđo Đorđić i Željko Veselinović planiraju da istupe iz postojećeg i formiraju sopstveni poslanički klub, a očekuje se da njihovim stopama krenu još neki kojima je sve dojadilo.

- U Đilasovoj stranci je pravi haos, iz dana u dan vuku pogrešne poteze i od sebe teraju čak i doskorašnje glasače, pa i članove. Svako ko pokušava šefu partije i njegovoj desnoj ruci Mariniki Tepić da ukaže na kontraproduktivno ponašanje koje odbija građane nalazi se na udaru rukovodstva. U tome prednjači Marinika - kaže izvor našeg portala.

Kako naš sagovornik navodi, Tepićeva se ponaša kao nedodirljiva šefica, a u partiji nema ni "d" od demokratije:

Foto: Printscreen/Youtube/Stranka slobode i pravde

Đorđo Đorđić

- Ne mogu da iznesu svoj stav, radi se samo kako ona kaže, drugačije mišljenje se ne toleriše. Bukvalno diktatura, pa je pitanje kako bi se ponašala da je, nekim čudom, na vlasti. A ujedno optužuje Vučića da je diktator. Opšti cirkus.

Foto: printscreen

Đorđe Đorđić istupio iz SSP

On dodaje da su odnosi u stranci već dugo izuzetno loši, da su Marinikom svi nezadovoljni, a ona je u svađi maltene sa svima.

Foto: printscreen/N1

Željko Veselinović

- Zbog nje je posle prošlih izbora stranku napustio Aleksandar Bjelić i mnogi drugi, ali joj niko ne može ništa. Na njeno ponašanje je prvi ukazao Dejan Bulatović, koji je otkrio da je prava kopija svog šefa - tvrdoglava, arogantna i ne trpi nikog ko drugačije misli.

Foto: printscreen

Željko Veselinović istupio iz SSP

Naš izvor takođe kaže da je Marinika maltene sav kredibilitet u stranci izgubila kada je u javnost plasirala izmišljotine zbog kojih ju je javnost ismevala:

- Setite se samo fantomske plantaže marihuane u Moroviću, za koju se ispostavilo da je farma kokošaka. Međutim, ni to je nije urazumilo, štaviše postala je još gora.

BONUS VIDEO: