Lončar i Gojković dali podršku izbornoj listi SNS


IZVOR: Tanjug, Republika - 04.03.2020 | 16:18


Predsenica Skupštine Srbije Maja Gojković i ministar zdravlja Zlatibor Lončar pružili su podršku listi Srpske Napredne Stranke "Aleksandar Vučić - za našu decu" potpisima u opštinskom odboru na Savskom vencu.

Foto: Tanjug

Maja Gojković

Rezultati Vlade Republike Srbije, lični rezultati predsednika i snaga SNS dovoljan su razlog, prema rečima Gojković, da građani dođu i podrže listu.

- Znajući da samo ova koaliciona lista, koju predvodi Aleksandar Vučić, daje šansu za bolju budućnost naše države. Veliko mi je zadovoljstvo što prisustvujem ovako velikom odzivu građana opštine Savski Venac, da lično svojim potpisom daju podršku. Izbori će biti zaista naporni i očekujemo jednu borbu između političkih ideja i programa, a i različitih kandidata. Ubeđena sam da će građani na kraju glasati za nekog ko je za političku i ekonomsku stabilnost, a to je stranka Aleksandra Vučića SNS - kazala je tim povodom Gojković.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Zlatibor Lončar

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je takođe iskazao podršku i rekao da je ovo veliki dan i za Srbiju i za opštinu Savski Venac.

- Pokazali smo da možemo da uradimo neke stvari, koje drugi nisu mogli da urade. Pokazali smo ljudima da možemo da uradimo ono što obećamo i još više. Građani su to prepoznali. Nastavićemo sa trendom povećanja plata i zaposlenosti - rekao je ministar zdravlja.