"NEKAD SE RADILO ZA 20.000, SADA ZA 80.000 DINARA!" S nestrpljenjem se očekuje Vučićev dolazak u Pambukovicu: Nijedan predsednik nam nije došao od 1941. godine!


IZVOR: Maša Bajić - 10.03.2024 | 10:56


Meštani Pambukovice oduševljeni su dolaskom predsednika u njihovo mesto.

Foto: ST/Nemanja Pančić
"NEKAD SE RADILO ZA 20.000, SADA ZA 80.000 DINARA!" S nestrpljenjem se očekuje Vučićev dolazak u Pambukovicu: Nijedan predsednik nam nije došao od 1941. godine!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas selo Pambukovica, gde će razgovarati sa meštanima. Susretu sa meštanima prisustvovaće i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Celo selo okupilo se danas da dočeka predsednika Vučića, a mi smo razgovarali sa meštanima o tome koliko su zadovoljni onim što je za selo i okolna mesta urađeno.

Da vam kažem, od 1941. nijedan predsednik nije došao na ovu teritoriju, ovaj dan ćemo obeležiti svake godine, jer je Vučić jedini došao! Dosao je prethodno 2015. godine kad je otvorio za Novake put, kao premijer. Putevi su dostupniji, renovirane su bolnice i zgrade, on je zahtevao radove - kazao je za Republiku jedan meštanin.

Putevi su se promenili! Ja sam Ukrajinka i 10 godina sam ovde, ja sam zaista zadovoljna - dodala je meštanka. POGLEDAJ GALERIJU

Porasle plate 4 puta!

Svi meštani sa kojim smo razgovarali sa nestrpljenjem očekuju dolazak predsednika, za koga i sami kažu da je najvažnija politička ličnost u zemlji.

- Mnogo se promenilo, i putevi i bolnice i škole i sve. Mogu da kazem da nijedan predsednik nije tako uradio kao što je on uradio. On je u svakoj priči, što je nama bitno! Treba pustiti čoveka da radi, non stop razmisljam da li on spava uopšte koliko je posvećen nama. Nek mu da Bog zdravlja, da mu niko ne dira porodicu! On se bori i za one koji su protiv njega, ne samo za sebe, takvi smo ti mi Srbi! - istakala je jedna stanovnica.

Međutim, zadovoljni su i platama, za koje kažu da su porasle i za nekoliko puta.

- Nekada se radilo za 20.000 a sada imaju 80.000 hiljada. Čula sam juče da pekar ovde ima 160.000, što je zaista super. Ne razumem kako Đilas želi da bude predsednik, kada ga narod ne zeli - zaključuje sredovečna meštanka.

BONUS VIDEO