PUTINOV TAJNI ODRED SMRTI 29155! Sumnja se da su za tri meseca ubili sedmoro protivnika šefa Kremlja ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU


IZVOR: Republika/A.N. - 20.04.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: Profimedia Mikhail Metzel, Profimedia Anatolii Stepanov
PUTINOV TAJNI ODRED SMRTI 29155! Sumnja se da su za tri meseca ubili sedmoro protivnika šefa Kremlja ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Srpski telegraf u izdanju za subotu 20. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • NAJVEĆA VOJNA VEŽBA! VIHOR GRMEO PEŠTEROM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je juče, nakon uspešno izvedene združene taktičke vežbe s bojevim gađanjem "Vihor 2024", u kojoj je učestvovalo više od 2.000 pripadnika Vojske Srbije (VS) i oko 350 sredstava ratne tehnike, da je zadovoljan spremnošću naše armije. Ali i da je neophodno dalje ulaganje, kako u Vojsku, tako i u namensku industriju.

 

  • DIŽU U VAZDUH ZAPADNE VOJNE FABRIKE! PUTINOV TAJNI  ODRED  SMRTI 29155

U prethodnih desetak dana izbili su požari/eksplozije u tri važna pogona za proizvodnju artiljerijske municije, dva u SAD i jednom u Velikoj Britaniji, preciznije Velsu. Reč je o fabrikama koje proizvode projektile kalibra 155 milimetara, upravo onih koji su u zapadnim zemljama u deficitu, a veoma su im potrebni zbog dalje pomoći ukrajinskoj vojsci.

 

  • GRCI PRODALI VERU ZA KURTIJEVU VEČERU: DALEKO VAM  VAŠE MORE!

Stav Grčke u Savetu Evrope da takozvanu državu Kosovo treba primiti u članstvo razbesneo je Srbe, pa se ovih dana neretko mogu čitati oproštajni komentari od nekada bratskog odnosa s ovom državom. U tom tonu oglasio se i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji je istakao da njegova noga više tamo neće kročiti.

 

  • SMENITE OVOG ČOVEKA! UVALIO RUSIMA ŠKART TREŠNJE: Napravio veliki problem državi
     

Nebojša Milosavljević, direktor Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede, napravio je ozbiljan skandal i ugrozio rad institucije koju vodi. Odobrio je izvoz sadnice trešnje s falsifikovanim papirima predstavljajući ih da su veće kategorije od realne. Naime, Milosavljević je sadnice trešanja koje su loše kategorije, maltene najniže, kroz papire provukao kao prvu klasu.

 

  • KOD SLOBE NA PROMOCIJI! BRESKVICA KO RONALDO; Za tri minuta uzela 5.000 EVRA

Anđela Ignjatović Breskvica podržala je prošle noći Slobu Radanovića na promociji njegovog novog albuma, gde je u jednom trenutku i zapevala, za šta je nagrađena i velikim bakšišem. Naime, Breskvičina pesma "Gnezdo orlovo", kojom je želela da predstavlja Srbiju na Evroviziji, ali nije uspela, sve češće se izvodi na privatnim veseljima, a mlada pevačica je za ovu priliku izvela baš tu pesmu, koja je pogodila sve prisutne, koji su zbog nje ostali praznih džepova na kraju večeri. Iako u početku Breskvica nije htela da uzme bakšiš, gosti su toliko navaljivali jer ih je dirnula u srce da je i pevačica na kraju popustila pod pritiskom, a komentari prisutnih, koji su bili šokirani količnom novca koji je dobila za kratko vreme, bili su da je prešišala čak i najplaćenijeg fudbalera.

  • DANAS POKLON: DODATAK SUPER ENIGMA

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20. april 2024. godine