MONSTRUMOV OTAC IZAŠAO IZ PRITVORA! BAŠ GA BRIGA GDE JE TELO MALE DANKE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 30.05.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: ST/Tamara Pavišić
MONSTRUMOV OTAC IZAŠAO IZ PRITVORA! BAŠ GA BRIGA GDE JE TELO MALE DANKE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 30. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

VUK CVIJIĆ IZAZVAO INCIDENT U KOSOVSKOJ, ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE REDAKCIJA NAŠEG LISTA! SKANDAL: NOVINAR RADARA NAPAO MILANA LAĐEVIĆA NASRED ULICE

Veliki skandal dogodio se juče u Kosovskoj ulici u Beogradu kad je Vuk Cvijić, novinar nedeljnika Radar u vlasništvu "Junajted medije", iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik i izvršni direktor "Medijske mreže" Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković.

 

 

ZAPAD SIPA I ŠAKOM I KAPOM! STRANCI DALI PARA KAO NIKAD DOSAD! JEDINI CILJ: VUČĆEVA GLAVA!

Srbija i predsednik Aleksandar Vučić stalno su na udaru, ali uspeh u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, gde sramnu rezoluciju o navodnom genocidu u Srebrenici nije podržalo čak 107 država zahvaljujući njegovoj diplomatskoj borbi, neće mu oprostiti. Zato su centri moći, me|u kojima i inicijatori tog dokumenta, aktivirali sve resurse da destabilizuju Srbiju, eliminišu Vuči}a politički i bukvalno i sruše vlast, pa su nekim listama i organizacijama delili pare i šakom i kapom pred lokalne izbore u nedelju.
 

 

STRAVIČAN UDES U MLADENOVCU! ZAKUCAO SE U AUTOBUS I POGINUO!

Vozač volvoa Miloš Nikolić (34) poginuo je rano juče, kad je svojim autom prešao na levu stranu puta Beograd-Mladenovac i direktno se sudario s "Lastinim" autobusom na liniji 493. U autobusu je u sudaru teže i lakše povređeno više od 40 ljudi.
.

 

 

MONSTRUMOV OTAC IZAŠAO IZ PRITVORA! BAŠ GA BRIGA GDE JE TELO MALE DANKE!

Moram da podignem novac koji mi je ostao od sina, penziju, nemam od čega da živim, a tek treba da platim sve troškove. Drugo, moram kod lekara i to moram da zamolim komšije da me voze, a moraću da im platim za to. Neće me niko voziti besplatno, sam ne mogu.

MILJANA ŠOKIRA! ABORTIRALA SAM TRIPUT, TO JE SUPER!

Protekla noć u Beloj kući bila je u znaku žurke, na kojoj je pevao Darko Lazić, ali i sukoba izme|u bivših i sadašnjih rijaliti-parova.

Foto: Sprski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 30. maj